ádám83 2010.03.29. 22:25

Megvizsgálták a dokumentumokat amiket Manuel Simon szállásán találtak. A dokumentumok többsége fejlesztési tervekről, megállapodásokról szól. Több román telepjehyet is megjelöltek!

Nem kérdés, hogy elmentek-e a rendőrök ezekre a telephelyekre. Tegnap, tegnap előtt megnézték a dokumentumokban leírt helyszíneket, de ezek mindegyikén kivétel nélkül csak üres mezőket, szántóföldeket találtak. Szóval nyoma sincs Draco telephelynek vagy akárminek.

Ami még furcsa: ha Manuel Simon egy 50 év körüli férfi, akkor hogyan köthetett szerződést pl 1936-ban is?

Ami mellesleg egy sárga lapú, szinte elkorhadt papíros, tehát a rajta lévő dátum valós.

 

ádám83 2010.03.26. 13:34

Ma házkutatást tartottak Manuel Simon házában. A lakás nem az ő nevén van és ráadásul máshova van bejelentkezve. De az utcában lakók és az ismerősei megerősítették, hogy az utóbbi időben rendszeresen oda járt haza, ahol most megvolt a házkutatás.

Érdekes dolgokat találtak. Többek között egy alapító okiratszerűséget, szerződéseket, nagyon régi okmányokat. Angol nyelvűek. Csaknem mindegyiken szerepel Manuel Simon neve. A szüleimtől azt az információt kaptam, hogy van egy nagyberuházásról szóló dokumentum is Romániai telephelyekkel kapcsolatban 1932-ből. Ezen is szerepel az ő neve. Jó lenne már elkapni ezt az embert.

ádám83 2010.03.23. 21:30

Hát azt kell hogy mondjam, kezdek fogyni mostmár rendesen a kajából. Ahogy összeszámoltam, HA takarékoskodok, szűk egy hónapra, de már szerintem annyira sem elég a kaja. WC papírból is már az utolsó tekercseket használom :-S

Nem tudom mi lesz...Összesen három ásványvizes palackom maradt, most bontom fel az egyiket. Utána ha tetszik ha nem, át kell térnem a klóros csapvízre. Olyan mintha már a rendőrség se nyomozna azzal a gőzerővel mint eddig...meg mintha a szüleim is kissé nyugodtabbak lennének. Persze nem azt mondom, hogy nem minden erőfeszítéseikkel azon vannak, hogy kiszabadítsanak, de mintha már nem lenne az az őrületes keresés, mintha már a nyomozás lelassult volna...különös...

Mintha a lassú halálomon lennék...

ádám83 2010.03.21. 22:34

Ma megint előjött a barátom :)

Mostmár ki tudjuk találni egymás gondolatait! :)) Például elképzelt egy sor felakasztott embert az erdő szélén. Én meg láttam magam előtt :)))

De kitaláltam a következő gondolatot is. Ekkor egy lófejű embert képzelt el, ezt is láttam magam előtt :) Egyet nem tudtam kitalálni, amikor egy légyre gondolt ahogy mászik a falon. De ez csak azért volt, mert nem gondolt rá elég erősen. Függ attól, mennyire erősen gondol valamire. Akkor tudom én is.

ádám83 2010.03.20. 10:45

Viktort továbbra sem találja a rendőrség.

AA dokumentumot megátolvastam újra, nem találok benne semmit, ami kiindulópontot adhatna...És fogy az élelmem egyre gyorsabban :(

ádám83 2010.03.17. 23:02

Ha belegondolok, mennyi mindent csinálhattam volna ez idő alatt, amióta itt vagyok. Csak az idő megy ezzel az egésszel. Mostmár azt kívánom, ha a halálomat kívánják, akkor legyünk túl rajta, mert én már nem bírom.

EL tudjátok képzelni milyen érzés ennyi ideig sötétségben lenni? Nem is tudom mikor láttam utljára napfényt. És úgy érzem allergiás is vagyok már a porra, azelőtt soha nem voltam az. Hála annak, hogy egy gramm vitamint nem fogyasztottam már lassan négy hónapja.

Itt fogok megrohadni :((

És mintha a rendőrség se olyan erővel dolgozna már mint azelőtt. A szüleim persze továbbra is ki vannak borulva.

 

ádám83 2010.03.15. 00:14

Áhh, na most rendesen felállt a hátamon a szőr!!

A múltkor említettem nektek, hogy a láda amit találtam, tele van mindenféle régi képpel! Na van pár kép, ami nem csak a szobáról szól, hanem különböző helyszínek, tárgyak vannak rajta, persze fekete-fehér mindegyik!

És most éjszaka kaptam egy e-mailt, amelyben egy kép volt csatolva. Az e-mail az itt beállított Outlook Express-es postafiókomba jött! A kép UGYANAZ, amit itt tartok a kezemben, KÉPKERETTEL EGYÜTT és a ládából származik!

Belinkelem az e-mailben kapott képet:

http://kepfeltoltes.hu/100315/y32c46_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Na, ugyanez van a LÁDÁBAN IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak szarabb minőségben. Nem értem...

Mivel a kép, amit a kezemben tartok, nagyon réginek tűnik (legalábbis már sárga a képkeret hátulja, ami papírrétegű), feltételezem, hogy nem photoshoppolt, hacsaknem volt Adobe Photoshop meg Pentium a 70-es években!!!

Tehát amit kaptam (meg amit be is linkeltem), az valami scannelt kép lehet, vagy lefényképezték a képet magát, amit a kezemben tartok. Csak azt nem értem, ennek mi értelme lenne?

A képkeret egyébként ilyen fémes bronzszerű, és ugyanúgy benne van a ugyanezen képkeret fotója az azt tartó nővel!

ádám83 2010.03.14. 11:20

Új link:

data.hu/get/2334057/dracoassociation.doc.html

Közben írtam Manuel Simonnak, hogy küldje el az eredeti nyelvűt is, mert ez siralmas. Meg vicces :)

ádám83 2010.03.13. 00:11

Tessék, olvassátok, mert nekem ez magas!

http://rapidshare.com/files/362579080/dracoassociation.doc.html

ádám83 2010.03.13. 00:08

EMBEREK!!

Manuel Simon küldött nekem egy csatolt dokumentumot. Az e-mail tartalma:

"Talán ezzel előrébb jutsz. Ez a Draco Szövetség egyik hivatalos, ismertető kiadványa"

Én már egy órája ezt olvasom. Ki is derült, hogy ezt a szövetséget a Zino alapítvány finanszírozza. De arról nem tesznek említést, hol van ennek a székhelye, vagy merre található ez a szövetség.

Úgy látom egy fordításról van szó, vannak benne nyelvi hibák is.

Megnézitek?? Feltöltöm valahova!

ádám83 2010.03.10. 22:58

Hát nagyon ideges vagyok!

Ez a Manuel Simon egyáltalán nem válaszol a kérdéseimre! Írt egy válaszlevelet, amiben azt írja, hogy segíteni akar, de nem értem, hogy akar segíteni, ha nem ad normális támpontokat!

Annyit ír, hogy ő is ugyanúgy részese volt az eseményeknek 1980 tavaszán, mint ahogy nekem is. Neki azonban sikerült valahogy kijutnia. Arra a kérdésre, hogy hogyan juthatok ki úgy válaszol, hogy "vannak dolgok, amelyekbe nem szólhatunk bele. Ezt meg kell értened!"

Mi az hogy nem szólhatunk bele??? Nem, egyáltalán nem értem!!!! Ha megszöktél 1980 március 8-án, akkor hogyan jutottál ki??? És miért van felcserélve a dátum intervallum a számsorba?? ÉS EGYÁLTALÁN HOGYAN JÖN KI A KÉT DÁTUM KÜLÖNBSÉGÉRE ANNAK A NAPJA PERCRE PONTOSAN, HOGY ÉN IDEKERÜLTEM?????

Miért nem tudja senki kinyitni a szemét?? Miért nem bírnak megtalálni már lassan 4 hónapja?? HOL EZ A SZAR SZOBA????

Hát senki nem érti?? Ez valami kurva nagy összeesküvés!!!!!!!!!!!!!!!

MELLESLEG A LEVELET MÁRCIUS 8-ÁN KÜLDTE NEKEM, AZAZ TEGNAP ELŐTT!!! NEM FURCSA????

MOST AKKOR EZ VÉLETLEN?

MOST AKKOR EZ VÉLETLEN?

MOST AKKOR EZ VÉLETLEN?

MOST AKKOR EZ VÉLETLEN?

ádám83 2010.03.08. 22:20

Még mindig nem tudom higyjek-e Manuel Simonnak. Victorrol egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ártani akarjon nekem. Ha olvasod ezt a blogot, remélem tudod, hogy ennyi év után nem szeretnék csalódni benned.

ádám83 2010.03.08. 20:21

Egyik olvasóm felhívta a figyelmet arra, hogy homályos, hogyan szökött meg Manuel Simon. Sajnos az történt, hogy mindezt leírtam ugyan, csak a mentés nem sikerült, és a hozzászólásomnál elveszlett minden és újra kellett írni. Nem bírtam újból leírni mindent, mert közben leltároztam is (kiszámoltam mennyi élelmem van még hátra), szóval ezért voltam olyan szűkszavú.

Manuel Simon azt írta, hogy Victor úgy akarta beállítani az egészet, mintha Manuel lenne a gyilkos szemét, aki csak röhög rajtam. Holott VICTORNÁL VAN AZ A VIDEÓFELVÉTEL, melyet korábbanmegszerzett az egyetemen dolgozó egykori rendszergazda anyjától, aki a szerződéseket közötte ezzel a Draco szövetséggel vagy mivel.

Gőzöm sincs mi van a felvételen, Manuiel se mondta meg, de a lényeg hogy a Dracoval kapcsolatos. Manuel azt mondja, hogy ő is csak egy áldozat, sajnálja hogy belekeveredtem, Victor a hunyó és rá is állt a rendőrség. Jelenleg is keresik. Viszont mivel mindenki olvassa a blogom (a nyomozást vezető is), gyakorlatilag felesleges nekik beszámolnom, mert tudják mi történik velem. Most így azt is tudják, hogy Manuel Simon írt nekem. Írni meg bárhonnan írhatott - egy netkávézóból is akár.

ádám83 2010.03.06. 14:56

Azt hiszem fordulóponthoz érkeztünk. Ha hihető a dolog, Manuel Simon írt nekem egy e-mailt. Egy anonim e-mail szolgáltatótól írja, hogy Victor hazudik.

Azt írja, az ő monogramja szerepel M.S -ként az egyik képen, a 80-as évekből. Azt írja, azért van fordítva az egyik dátum, mert akkor ő volt itt helyettem, csak éppen neki sikerült megszöknie!! 

Tehát Manuel Simon is ugyaúgy be volt zárva ide ahogyan most én is! Hiszen ezt bizonyítja ez a monogram.

Kérdezte, hogy kapcsolatba lépett-e velem bárki vagy bármi, amióta a szobában vagyok. Mert azt írja, soha ne kommunikáljak a számítógépen keresztül azzal a valakivel, aki belső hálón üzenget nekem.

Én úgylátszik tegnap mellényúltam, mert teljesítettem is az utasítását. Nade egy esernyő mégis mit árthat? Na válaszoltam neki.

ádám83 2010.03.06. 00:13

Különös dolog történt.

A Netwriterem online volt, megint jelentkezett ez a valaki. A log:

Névtelen[19:58]: Hello Adam

Ádám[20:01]: Szia. Már kezdek hozzászokni hogy írsz. Mért nem mondod meg végre ki vagy?? Ne húzzuk már egymás idejét!

Névtelen[20:03]: A szekrenysor mellett a bal sarokban a plafon alatt ureges a fal. Ha megkopogtatod nem hallod, de ureges. Meg kell talalnod ami benne van.

Ádám[20:05] Miért, mi van benne??

persze erre már nem válaszolt.

Na megfogtam a széklábat, ami a kedvenc falverő szerszámom, és azt tettem amit mondott. Esküszöm nektek, ha nem mondja, sose jövüök rá, hogy ott van egy üreg. De körülötte mindenhol folytatódik a fémfal...na mindegy, tudjátok mi volt benne???

Egy esernyő!! EGY ESERNYŐ. Miért?? Egy mintás esernyő...Kié ez? Áhh...tiszta szar értelmetlen ez az egész. Azt hittem valami gomb vagy kar lesz, ami esetleg felnyitja ezt a dobozt amiben vagyok, de nem! Árulja már el valaki, mért játszanak velem???????

ádám83 2010.03.05. 14:21

Se Victor se Manuel Simon nincs meg, pedig keresik őket. Értitek ti ezt?

ádám83 2010.03.02. 23:38

Közben tovább néztem a lapokat.

Van egy olyan oldal is, ahol a lapnak a közepén valami szintln növényekkel körültekert örvényszerű akármi van, előtte egy ember. Amellett egy szakállas férfi, aki valamilyen bottal hadonászik, mintha ideges lenne. A ruházatuk középkori.

A mellette lévő oldalon nők csoportját látni, akik bemennek ebbe az örvénybe. Némelyik lentről, indákon keresztül mászik fel. De a másik oldalon vízszintes, ez a lyuk nem függőleges. Szóval értitek.

Az egyik oldalon határozottan az állatövi jegyeket vélem felfedezni. Érdekes módon azonban a klasszikus jelekkel vannak jelölve a zodiákusok. Mármint meg tudom határozni őket, mert hasonlóak a mieinkhez, de mégis eltérőek. Viszont a Nyilas, az Ikrek, a Vízöntő és a Halak ki van satírozva. Legalábbis ha jól értelmezem a jeleket.

ádám83 2010.03.02. 22:31

Unalmamban turkáltam a ládában a temértelen fotók között és találtam egy írásos valamit. Már pár órája azon töröm a fejem, mi lehet ez.

Igazából ezek összeragasztott lapok, 192-234-ig lapszámozva. A lapokon növények vannak, csillagállás szerű ábrázolások, valamint meztelen nők akik ilyen zöld valamiben úszkálnak. Érdekes nagyon.

A növények változatosak, de legtöbbjük napraforgószerű, vagy nem is tudom. Minden rajz mellet sűrű szöveg van, de fogalmam sincs milyen nyelven. Az utolsó lapokon viszont valami ABC szerű útmutatás van, számokkal teletűzdelve.

Esküszöm, valahol láttam ezeket a rajzokat!!!!

ádám83 2010.03.01. 23:14

Már alig van vizem :((((

Folyamatosan a csapvízre igyekszem szoktatni magam, de elhányom magam tőle.

ádám83 2010.03.01. 18:14

Na mostmár én is kiváncsi vagyok, ki hova tűnt :)

Őszintén szólva azonban jobban örülnék ha végre elkapnák ezt a rohadék Manuel Simont, mert elmondaná végre hol vagyok, és véget érne ez az egész cirkusz.

ádám83 2010.03.01. 00:23

Victor lelépett valahova...a rendőrség rajtam kéri számon hol van, de én honnan tudjam. Szerintem valahol a környéken van. Manuel Simonról nincs hír...

süti beállítások módosítása