ádám83 2011.10.04. 15:28

Már nem kell sokat várni!

 

A szoba félelmetes titka hamarosan könyvben is olvasható, új szereplőkkel, új helyszínekkel, új koncepcióban!


Részletek a könyvből:

 

"A szoba mintha időtlen-idők óta ugyanott állt volna. A múlt, a jelen, s a jövő mintha egyszerre létezne odabent. Akárkik is építették, biztos volt benne, hogy nem evilági technológiával készült."

***

"A hadnagy már órák óta álldogált Newport kikötőjében. Annyira belemerült gondolataiba, hogy észre se vette, hogy cigarettája már rég elégett. Csak egyvalami járt a fejében: ha kell, a föld alól is előkeríti a férfit".

***

Allan Bennett egy kopasz, sportos testalkatú, harminc év körüli férfi volt. Sötétzöld, zsebes nadrágot viselt, fehér pólót és drappszínű kapucnis felsőt. Ránézésre az ember egyáltalán nem mondaná meg róla, hogy médium. A hadnagy nagyon kételkedett képességeiben, tulajdonképpen nem is bízott abban, hogy bármiféle támpontot fog nyújtani."

***

"A nyugalom amit érzett, döbbenetes volt számára. Olyan volt akár egy végső megnyugvás. Még sohasem érzett ilyet korábbi transzaiban. Egy félhomályos szobában állt. Valahogy úgy érezte, hogy egy teljesen másik világban jár, aminek megszűnt az ideje, és soha nem is volt múltja. Ez nem is a halottak birodalma, nem is a túlvilág volt. Ez valami egészen más."

***

Odament a szekrényhez és leemelt róla egy kést, majd leült az egyik sarokba. Térdeit felhúzta magához. A késsel simogatni kezdte a karját. Arra gondolt, milyen lenne most ejteni egy nagyobb sebet a karján és hagyni magát, hogy egyszerűen csak elvérezzen. Szépen, lassan...nyugodtan...Aztán egyre könnyebbnek érezni magát. Elfelejteni mindent....felébredni egy új világban."

 

A könyv heteken belül a könyvesboltokban, illetve megrendelhető Interneten is!

 

További információk hamarosan ugyanitt!

süti beállítások módosítása