ádám83 2010.02.26. 22:40

Az eszem megáll...ez egyre jobb. Mondhatnám, krimibe illő! Merthogy eltűnt, lereszelte a kötelet vagy madzagot magárol, nem tudom mivel lett megkötözve.,

Legalábbis Victor ezt állítja. Hozzáteszi továbbá a levelében, hogy ha meg is szökött, nem juthat messzire, mert kékre zöldre verte és nagy fájdalmai lehetnek.

Köszönöm szépen Victor! Jól elb*sztad az egészet! Mostmár nemhogy Manuel nem lesz meg, a szobát sem tudtuk meg hol van, és alighanem súlyos testi sértésért el is ítélnek majd! Igen, leírtam már neked mindezt e-mailben is, azért olvasd csak el itt is, meg mások is hadd lássák mennyire önfejű hülye barom vagy már neharagudj!!!!!!!!!!!!!

A gyilkosom kint szaladgál a szabadban, csodálatos!!!!!

ádám83 2010.02.25. 17:10

Manuel Simon azt mondta Victornak, hogy nem fogja elárulni a szoba kilétét, akármit csinál. Victor azt írja, "leszarja a következményeket" és megöli.

Ti elhiszitek? Én nem, remélem nem teszi meg, nem akarom, hogy börtönbe kerüljön. Írtam a rendőrségnek, hogy együttműködöm.

ádám83 2010.02.25. 00:12

Victor írt, hogy már nagyon készen van ez az ember. De még mindig nem árulta el, hol ez a szoba. Azt írja, a képébe röhög.

Közben a rendőrségtől írtak nekem még egy levelet, hogy azonnali hatállyal tegyek vallomást arról, hol tartózkodnak jelenleg Victorék. Még egy nagyon kicsit várok.

ádám83 2010.02.23. 22:27

Victor azt írja, hogy ez az ember röhög rajtam. Nem is érdekli a sorsom, szó szerint azt mondta, dögöljek meg. Én már a sokadik áldozata vagyok neki és egyáltalán nem érdeklem. Kaját nem kap, Victor már három napja éhezteti. De a szoba hollétét még mindig nem mondta el.

Victor azt mondja meg fogja ölni. De én nem hiszem. Ő aztán nem egy gyilkos jellem, szeriontem csak kamuzik. Bár nem tudom, már biztos neki is el van borulva az agya rendesen.

ádám83 2010.02.22. 21:48

Na kiderült az igazság.

Victor megint írt, mindent bevallott ez a Manuel Simon.

Ő ásta ki a szobát, ő építette fel az egész misztériumát a szobának és ő találta ki a DRaco Szövetséget is, amely valójában nem is létezik. Csak kiváncsi volt arra, mennyi ideig bírom, miközben ő élvezettel követi szemmel a kínlódásomat. Már több embert is a szobába zárt, akiket ily módon megölt. Már csak annyit kell kiszednie, hol ez a kurva szoba.

Én azt mondom, verje csak nyugodtan félholtra ezt a szemetet!!!!!!!!!!!!

ádám83 2010.02.20. 18:10

Beszéltem Skypon a nyomozásvezetővel. Kérte, hogy adjam meg, hol tartózkodik Victor és Manuel Simon. Volt egy kis vitám, mert tudom jól, hogy a rendőrség szart se szedne ki belőle. Victor legalább kínvallatja és már ígyis többet tudtam meg mint amennyire számítottam. Még várok egy kicsit.

ádám83 2010.02.20. 13:02

Azóta sincs eredmény. Victor továbbra is "kínozza", bár nem értem hogy. Azt mondja, pofozza vagy mit csinál, de nem akarja, hogy súlyosan megsérüljön, mert nem is tudna embert ölni.

De gondolom ha ott ül egy széken étlen szomjan (mivel nem is ad neki semmit szinte), elégg ki lehet már készülve a férfi. Victor e-mailjéből idézek:

"A fickó bevallotta, hogy ő volt az, aki segített a Draco embereinek elfogni téged. Aznap éjszaka, amikor megszálltál a panzióban, leadta az infót az embereknek és úgy kaptak el. Egy igazi szemétládával van dolgunk".

Azt viszont még nem tudjuk, hogyan tudott rólam Manuel Simon. Követett? Valaki elmondta neki? Szerintem kiderül ez is.

ádám83 2010.02.17. 15:28

Victor jelentkezett.

Ilyen garázsban talált kötéllel odakötözte Manuel Simon lábait az egyik fűtőcsőhöz. A kezdeit hátrakötözte. Egy széken ül. Mindegy, a lényeg, hogy nem éppen vendégszerető módon bánik vele.

Azt mondja továbbra is, hogy ő csak szállítmányozó volt. Hirtelen azonban eszébe jutottak a dolgok. Fél füllell mintha hallotta volna - milyen érdekes - , hogy szóba esett a nevem - Neumann Ádám. Ha jól értette, ezeknek az a célja, hogy itt kínlódjak, ők pedig élvezettel nézik szenvedésem és rajtam röhögnek. Az a céljuk, hogy megöljenek. És előbb utóbb meg fogok halni, mert el fog fogyni minden élelmem.

Továbbá azt írja, be fogja törtni az orrát, ha nem mondja el, hol vagyok. A rendőrség közben írt nekem egy "hivatalos" levelet, hogy ha bármilyen információm van Victorék hollétéről, azt közöljem azonnali hatállyal. Nem tudom mit csináljak.

ádám83 2010.02.17. 07:13

Na éjszaka megint kirázott a hideg, de nam akárhogy!!!!!!!

Régebben is említettem nektek, biztosan emlékeztek rá, hogy néha olyan érzésem van, mintha lenne itt valaki. De nyilván ennek az az oka, hogy már több hete be vagyok ide zárva és kezdek megőrülni az egyedülléttől.

Tegnap éjszaka megint ilyen érzésem volt. Nem tudtam elaludni, mert nem tudtam kiverni a gondolatot a fejemből, hogy valaki figyel. Felültem az ágyba, és hangosan azt kérdeztem:

- Van itt valaki?

- Ha van itt valaki, akkor jelezzen!

Persze hülyének néztem, magam, nem is történt semmi pár másodpercig, csak hallgattam a csendet. Ekkor váratlanul megszólaltam MAGAMTÓL!!!!!!!

- Itt vagyok! - mondtam. - Itt vagyok! - ismételtem, majd felálltam az ágyról.

- Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! - mondtam, mint egy robot!

Tudtam magam kontrollálni, de mégis magamtól mondtam. Értitek??

- Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok!- ismételtem és körbe-körbe járkáltam a szobában mint egy idióta.

Én nem tudom ez hány percig tartott, de arra emlékszem még, hogy bezuhantam az ágyba és ma egész nap rohadtul kimerült vagyok.

ádám83 2010.02.16. 12:15

Victor jelentkezett. Azt írja, párszor felpofozta ezt a Manuel Simont. Folyamatosan kérdéseket tesz fel neki, de mindig ugyanaz a válasz: nem tud semmit, ő csak szállítmányozott.

Meg kell, hogy törje akár emberkínzás akár nem, mostmár az életem forog kockán, akárhogy nézzük.

ádám83 2010.02.15. 23:27

Felőlem egyébként meg is ölhetik egymást...

Én csak kikerülni szeretnék már innen végre!

Már egyébként majdnemhogy rendszeresen, úgy két naponta hányok. A gyomrom nem bírja feldolgozni ezt az itteni kaját. És egyre elviselhetetlenebb a saját testszagom is. A szappan egyszerűen nem használ.

Szeretnék már nagyon tiszta ágyban aludni, normális fürdőszobában lenni, normális ételeket enni, mert már teljesen kivagyok.

ádám83 2010.02.15. 22:54

Victor írt nekem most emailt, de ez nem normális.

Ugyebár itt most éjszaka 23:55 van.

Azt írja, hogy épp lekapcsolta a lámpát, majd lefeküdt aludni, amikor motoszkálást hallott odalentről. Van neki egy elkerített pincéje, ahonnan ugyan nem lehet felhallani semmilyen zajt, de valami mégis nagyot koppant és Victor meghallotta. Lerohant egy konyhakéssel. Tudjátok ki volt az? Manuel Simon. Victor azt írja, betört hozzá és keresgélt valamit.

ELőször mentegetőzni kezdett, majd Victor bevert neki egyet és elterült a földön. Azt írja, elkészült, felöltözött, laptopjával együtt el is vitte ezt a Manuel Simont egy helyre, hogy kifaggassa. Gondolom én, hova vitte egyébként. De megkért, hogy ne mondjam el a rendőrségnek, se senkinek. Nyilván a blog alapján mostmár Victort is keresni fogja a rendőrség.

Én ettől függetlenül megvárom Victor választát, kiváncsi vagyok mit ver ki abból a mocsokból. 100%, hogy köze van ehhez az egészhez, ráadásul el is tűnik, meg betör máshoz!!!! MÉGIS MIT KÉPZEL EZ A PARASZT????!!!!

Victor meg ha olvassa ha nem, nagy hülye hogy ezt így megcsinálta. Őt is el fogják kapni.

ádám83 2010.02.14. 23:54

Hihetetlen, de ez az ember felszívódott. Egyszerűen nincs se a lakásán, se a városban, se a környéken. A rendőrség gőzerővel keresi. Ha nem isa  szoba tervezője, de 100%, hogy tud valamit róla, vagy tud néhány választ.

Ma is egész napos keresés volt, de semmi...

ádám83 2010.02.13. 12:32

Egyenlőre nem találják Manuel Simont. Most nagyban zajlik a keresése.

ádám83 2010.02.11. 10:36

Éjszaka majd beszartam. Felkeltem, mert a WC-re kelett mennem, de megint hallottam ezt a dübörgést a föld alól. Ugyanaz volt,mint a múltkor. Most azonban megpróbáltamjobban odafigyelni. Egyértelműen állatok dübörgő vágtatását hallottam. Elkülöníthető volt emellett emberi kiáltás is, mintha az állatokat vezényelték volna.

Tompa volt azonban az egésznek a hangja,mert ha van is alattam valami üreg, akkor igencsak vastag fal választhat el engem attól. De hogy több száz állatból álló csorda volt, az 100%, mivel kb 2 percen át hallottam. Mindenesetre nekem ez teljesen abszurd.

ádám83 2010.02.09. 12:01

Továbbra sem találni ezt a Manuel Simont. Victor se látta az egyetemen. Teljesen felszívódott. A rendőrség keresi. Ma a biztonsági kamerák felvételeit fogják ellenőrizni.

ádám83 2010.02.08. 00:59

Nem tudok aludni, kurvára ideges vagyok. Nincs a kórházban. Egyszerűen nincs ott, nem tudják hol van.

Az orvos szerint fogta és elment.

ádám83 2010.02.07. 18:59

Közben azon gondolkodom, hogy ez baromság. Már hogy lenne a szoba tervezője, ha itt 1910-ből származó fotók vannak a szobáról? Akkor ennek az embernek már kb 170 évesnek kellene lennie, ami lehetetlen.

ádám83 2010.02.07. 18:57

A belső hálóról megint írt nekem ez a valaki.

Névtelen[17:31]: Hello Adam

Ádám[17:32]: Üdv! Megint te? Ki vagy??

Névtelen[17:32]: Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban!

Ádám[19:33]: Hogyhogy ne? MIért ne?? Ki vagy???? ÁRULD EL!!!!!!!!!

Névtelen[19:33]: Sajnalom, nem segithetek. A dolgok elfajultak.

Ádám[19:34]: Mi?? Légyszíves, mondd meg ki vagy!!!!!!!! Kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Manuel Simon szerint Victor veszélyben van! Valami fotót kapott, amin meg van jelölve a feje! Ismered Manuel Simont egyáltalán?

Névtelen[19:35]: A szoba tervezoje.

Ádám[19:35]: MI??? Ne viccelj!!! De akkor miért dolgozik takaritokent az egyetemen?? O nem csak kaját szállított ennek a Draconak?

Ádám[19:36]: Hallod?? Itt vagy még??

Ádám[19:37]: Hahóóóó

Ádám[19:40]: Hééééééééé!!!

Azonnal elkükldtem a logot MSN -en keresztül a szüleimnek, meg a rendőrségre is. Mennek hozzá a kórházba.

ádám83 2010.02.06. 08:09

Hihetetlenül furcsa álmom volt az éjszaka. Ennyire valóságos még sohasem volt.

Azt álmodtam, hogy az a bizonyos éjszaka volt. Amikor Róberttel, meg Mariannal együtt ittam a kávézóban, még novemben. Mivel eredetileg is volt egy csomó befejezetlen munkám, úgy döntttem kockáztatok, és beülök a kocsiba, hogy reggelre hazaérjek. Gondoltam úgyse lesz senki az utakon, főleg rendőr nem, hajnalban biztos senki nem fog igazoltatni.

Határ meg úgysincs már, mivel az EU-ban vagyunk. Na beültem a kocsiba, de ugyebár ittas voltam és elindultam ahelyett, hogy taxit hívtunk volna és elvitt volna a fogadóba. Lehúztam mégegy felest. Igaziból is lehúztam még egy felest, csakúgy mint az álmomban.

Miután elindultam, rá egy félórára kezdtem érezni a pia álmosító hatását. De a legutolsó vodka is eléggé beütött azt hiszem. És ekkor le akartam vágni egy kanyart, mikor annyit láttam, hogy egy kamion van előttem. Belecsapódtam és minden elsötétült. Olyan zinten felriadtam, hogy két percig tartott, míg észhez tértem.

Olvastam valahol, hogy nem csak egyfajta jelen létezik, hanem sok-sok egymás mellett, mivan ha ez egy másik jelen volt, amiben meghaltam?? Arra gondolok, hogy ez akár egy másik lehetséges világ volt, amiben elindultam és meghaltam, mivel nem mentem a fogadóba, így nem kerültem a szobába sem.

Lehet, hogy meghaltam volna, ha nem kerülök ide????

Mi van akkor, ha a szoba mentett meg? Mi van, ha a szoba akarta, hogy így legyen?

Jó, mondjuk csak egy álom volt, de ez elég valóságosnak tűnt. Egyébként amióta a szobában vagyok, sokkal elevenebbek az álmaim. Eddig is gyakran emlékeztem az álmaimra, de itt ebben a helyiségben mintha élénkebbek lennének.

ádám83 2010.02.05. 17:45

Victornak sikerült négyszemközt beszélnie a takaítóval. Nagyon rosszul van. Azt mondja nem tudott semmit se kihúzni belőle. A rendőrségnek sem. Jelenleg nem lehet látogatni.

ádám83 2010.02.04. 22:27

A férfi jobban van egy fokkal. Valami szívproblémát állapítottak meg nála az orvosok, Victor elmondása szerint. Születési rendellenesség. A különös az, hogy az orvosi kartonja szerint sohasem regisztráltak nála ilyen jellegű betegséget. Most meg hirtelen kialakult?

A szüleim feljelentették, mert egyre gyanúsabb. Főleg most az, hogy kiderült, az egyetemen dolgozik ő is.

Egyelőre nem tud beszélni vele senki, mert nme igazán van észnél.

ádám83 2010.02.04. 16:47

Na, Victor elkapta ezt a Manuel Simont. Pontosabban a folyosón leállította. Ugyanazt mondta neki is, amit a rendőrségnek mondott. Hogy ő csak szállítmányozást vállal a Draco-nak, de csak olyan besegítésszerűen. Állandó munkája azonban itt az egyetemen van mint takarító.

Bevallotta, hogy ő írja a papírokat, ő küldte neki az üzeneteket becsúsztatva az ajtó alatt, mert azt akarja, hogy Victor hagyjon fel a kutakodásokkal velem és a szobával kapcsolatban. Elmondása szerint senki sem fog találni soha semmit, és egyébként is rossz irányba haladunk. A szobáról is teljesen rosszak az elképzeléseink.

Victor megkérdezte, mi ez a kép, amit ma kapott. Amikor megmutatta neki a képet, a elborzadt. Állítólag aki illyen képet kap, azt el fogják tüntetni. Mondta hogy senkinek sem kellett volna ebbe belemártania magát, de főleg neki nem. A beszélgetésnek azonban félbeszakadt, mert a férfi hirtelen rosszul lett és ki kellett hívni a mentőt. Most Brassó egyik kórházában van.

Mostmár nem kérdés, hogy a rendőrség fogja e tudni, hogy takarítóként hol dolgozik.

ádám83 2010.02.04. 11:19

Na, a takaritok csak délután jönnek, kiváncsio vagyok, mit fog mondani ez a Manuel Simon Victornak. De remélem kiveri belőle a szót.

ádám83 2010.02.03. 18:14

Mik derülnek ki, hihetetlen!!!

Victor nem adta fel...elkérte z egyetem személyzeti listáját, és a takaítók mközül kinek a neve szerepel?? Na kié??? Manuel Simoné!! Ezért volt ismerős Victornak az a pofa! A sofőr, aki a Draconak vitte a kaját, meg a cuccokat!

Szerintem holnap el fogja kapni és elbeszélget vele. Csak azt nem értem, hogy a rendőrségnek nem tűnt még fel, hogy ott dolgozik az intézményben?

süti beállítások módosítása