ádám83 2010.02.17. 15:28

Victor jelentkezett.

Ilyen garázsban talált kötéllel odakötözte Manuel Simon lábait az egyik fűtőcsőhöz. A kezdeit hátrakötözte. Egy széken ül. Mindegy, a lényeg, hogy nem éppen vendégszerető módon bánik vele.

Azt mondja továbbra is, hogy ő csak szállítmányozó volt. Hirtelen azonban eszébe jutottak a dolgok. Fél füllell mintha hallotta volna - milyen érdekes - , hogy szóba esett a nevem - Neumann Ádám. Ha jól értette, ezeknek az a célja, hogy itt kínlódjak, ők pedig élvezettel nézik szenvedésem és rajtam röhögnek. Az a céljuk, hogy megöljenek. És előbb utóbb meg fogok halni, mert el fog fogyni minden élelmem.

Továbbá azt írja, be fogja törtni az orrát, ha nem mondja el, hol vagyok. A rendőrség közben írt nekem egy "hivatalos" levelet, hogy ha bármilyen információm van Victorék hollétéről, azt közöljem azonnali hatállyal. Nem tudom mit csináljak.

A bejegyzés trackback címe:

https://theroom.blog.hu/api/trackback/id/tr671764816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása