ádám83 2010.04.24. 13:40

Megvolt az első jegyzőkönyvfelvétel Manuel Simon saját bevallásai alapján a rá vonatkozó indíttatásokról. Először is igencsak ellenzi a szoba koordinátáján lévő forrónyomos keresést. A nyomozóknak kézzel lábbal esedezik, hogy azonnal álljanak le a szoba kutatásával mert "végeláthatatlan következménmyei lesznek".

Erre nem tért ki pontosan, de állítása szerint ha kijutok a szobából, "eleve áldozat leszek". Ezt sem magyarázza el pontosan. A szüleim információja szerint Manuel Simon bevallotta, hogy dolgozott a Draco Szövetségnél cde már régen kilépett onnan. A nyomozóknak úgy tűnik mintha a múltját próbálná tisztogatni.

A kutatás jelenleg is áll, nem fúrnak, nem ásnak. Arra a kérdésre, hogy miért tartalmaz nagymennyiségű uránércet a talaj a kooordináta közelében, azt a választ adta, hogy a szoba "különleges tulajdonságai miatt."

A nyomozók is is én is kezdjük mindannyian úgy érezni, hogy hülyének néz minket ez az ember.

A bejegyzés trackback címe:

https://theroom.blog.hu/api/trackback/id/tr891947865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása