ádám83 2010.04.27. 17:23

A Voinesti nevű település küröli kutatás lefújva.

Közben gondolkodom. Folyamatosan gondolkodom. Egyvalami igen zavar. Nem tetszenek nekem ezek a jövendőlések a kinti halálommal kapcsolatban.

Egyrészt nem tetszik ez az április 30. Mert olyan mintha nem véletlen lenne, hogy épp pár napja fedezték fel a szoba feltételezett helyét. Miért pont most, április 30-a körül?! Valahogy túl simán mennek a dolgok, mintha...nem is tudom...

Ha majd kijutok, szeretnék teljes életet élni, nem akarok attól rettegni, hogy mikor jön el értem a végzet, ha lehet így nevezni. Sajnos azonban az álmaim (egyébként már elég régóta a halálomról álmodom több különböző formában) olyan valóságosak, hogy ti is együtt éreznétek velem. De nem kívánom senkinek, hogy előre megálmodja a saját balesetét vagy betegségét.

Jó lenne beszélnem Manuel Simonnal, mert fogalmam sincs, ő is miért nem akarja hoigy kijussak. De mivel fogdában van, lehetetlen beszélni vele, ráadásul a rendőrség nem hajlandó elfogadni az ő álláspontját.

Ez teljesen érthető, mert egy ember életéről van szó, jönnek értem, nyilván ki akarnak szabadítani (remélem legalábbis), csak...valami nem stimmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://theroom.blog.hu/api/trackback/id/tr891956686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása