ádám83 2010.04.20. 09:51

A rendőrség megtalálta a pendrive-ot Victor udvarában az egyik aknában egy csatornazáró födémbe ragadva. Szerintem ma ki is derül, mi van a felvételeken, mit látott Victor és mit titkol annyira, hogy még az egyik legjobb barátjának sem képes segíteni.

Már ha olvasható, mert gondolom tiszta víz...

A bejegyzés trackback címe:

https://theroom.blog.hu/api/trackback/id/tr571936499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mqqq 2010.04.20. 10:56:38

Micsoda véletlen, hogy a vége előtt 10 nappal mennyire felgyorsultak az események!

Gabci 2010.04.20. 11:14:10

@mqqq: Még az se biztos, hogy olvasható az eszköz. Meg az se biztos, hogy nem törölte le róla réges rég. És az sem biztos, hogy ez az a pendrive, amit kerestek.
Sőt, ha jól tudom az sem biztos, hogy valóban volt rajta a történet szempontjából releváns információ, és nem csak vaklárma.

mqqq 2010.04.20. 19:12:08

@Gabci: Van annak valami bája, ahogy ráizgulsz erre a sci-fi-re :)

Gabci 2010.04.21. 13:13:18

@mqqq: Szeretem a sci-fit :)

Egyébként az ötlet egész jó (persze tudom, hogy nem ez az első ilyen történet), így olvasgatva én is gondolkodtam, hogy kéne valami ilyesmit csinálnom, csak annyival jobbat, hogy nem egyetlen szobában játszódna, hanem egy nagyobb épületben, néhány emelettel, emeletenként több helyiséggel. Vagy akár egy kisvárosban, vagy egy kisebb szigeten. Mert így egy pici szobában elég korlátozottak a "játékos" lehetőségei (nekem pl. ez a "tablettás" szál nem tetszik a történetben, csak hát ugye már biztos nehéz újat kitalálni, ami egy 2x3-as bezárt cellában történhetne). Lehetne tanácsokat adni, hogy "Próbáld ezt", "Csináld azt", stb., és a "főszereplő" csinálná, amiket tanácsolnak. (Persze az értelmetlen dolgokat nem)
Alone in the Dark live :)

Csak sok szabadidő kellene hozzá, amim nincs. Meg jó írói véna, amim szintén nincs :)
Meg lehet, hogy pár nap múlva megunnám és abbahagynám.

Gordon Freeman 2010.04.21. 15:47:10

én is soxor gondoltam már rá, hogy kéne csinálni egy ien blogot, hogy van 1 alap sztori, és így a látogatók, az olvasók segítenének benne, csak a szabadidőm gátol ennek megvalósításában...

Én ezt úgy terveztem el, hogy van 1 pasas/nő, aki egyszer arra ébred, hogy a városából mindenki eltünt. Viszont a városból kijutni lehetetlen, mert taposóaknákkal van körülvéve. És egyedül van az egész városban, élelem után néz, stb..., és vhogy próbál segítséget kérni...és itt jöhetne az első segítség az olvasóktól, hogy hogy kérjen segítséget...pl.: keressen vmi rakétát, tüzijátékot, lőjje fel, rajta 1 papirral, vagy vmi, szóval jöhetne a sok ötlet...

Ez az 1ik, bár még sok van a fejembe, most hirtelen ez ugrott be:D

talán le kéne írni 1 papirra..Minden nap írni egy fél, vagy egy teljes oldalt, és egy idő után kialakulna 1 szép kerek sztori:))

Viszont nagyon várom már ápr. 30.-át...
1.: tesóm ballagása
2.: uncsim ballagása
3.: szülinapom
4.: bnőim névnapja
5.: a suliba kell menni a ballagásban segíteni
6.: kiderül hogy mi történik Ádámma, vagy A szobával:D

Gabci 2010.04.22. 11:01:20

Az ötlet jó.
Bár nekem a reálisabb dolgok jobban tetszenek, mint az ilyen megmagyarázhatatlanok, hogy reggelre mindenki eltűnt az egész városból plusz valahogy odakerült egy aknazár.
De hát ízlések és pofonok :)

És jobb volna több emberrel, egy csapattal csinálni, hiszen több embernek több ötlete is van, és valószínűleg jobb lesz a sztori, mintha valaki egyedül írja. Meg több idejük is van írni.

Boldog szülinapot!
Nekem meg 25.-én lesz.
süti beállítások módosítása