ádám83 2010.04.11. 03:08

Hallgatóztam ma este is a padlózaton, de nem hallottam semmit. Most csend van. Viszont nyugtalanít valami. Ma nem jelentkeztek a szüleim, se a nyomozók, pedig minden nap tartjuk a kapcsolatot. Nem értem mi történhetett. Mondjuk nem kellene ennyire stresszelnem se. Már több hónapja szüntelenül kutatnak utánam, ha belegondolok, nekik is jár a pihenés...

ádám83 2010.04.10. 12:19

A barátom nagyon mérges rám. Egyáltalán nem tetszik neki a laptop és az hogy használom. Azt mondja elhanyagolom és egyáltalán nem foglalkozom vele. El akarta vinni a laptopomat, de nem hagytam.

Most visszament a falak közé és nagyon haragszik rám :((

ádám83 2010.04.07. 23:41

Ma megint hallottam...

Letettem a fejem a padlózatra és hallottam a vágtató állatcsordát. Megbizonyosodtam arról is, hogy ez nem lehet a képzeletem szüleménye. Nem lehet sem a hűtő, sem a laptop ventillátora. Ezek nem szoktak ilyen hangot kiadni. Itt valami egészen másról van szó.

Valami történik odalenn a mélyben.

Ez már nem az első alkalom. Számtalanszor hallottam már alólam, a mélyből jövő hangokat, és tudom hogy ezeket nem képzelem. Van odalent valami. Most is legalább két percen át hallottam hogy valami iszonyatosan sok állat rohan. Meg vagyok győződve arról is, hogy emberi felkiáltásokat is hallottam, mintha csak terelték volna az állatokat. El nem tudom képzelni, mi van alattam.

De valamelyik nap például zongoraszóra ébredtem. Halk volt ugyan, de hallottam. Mintha valaki leült volna egy zongora elé játszani. Szintén alólam jött. Valahonnan a mélységből.

 

ádám83 2010.04.06. 23:22

Még több dokumentum került elő Manuel Simon lakásán. Újabb alapító okiratok, melyek a Draco szövetség egyes kutatási osztályainak megalapítását tartalmazzák. Ezeken szintén szerepel Manuel Simon neve, valamint aláírása is. Az egyik például 1958-ban alakult. Csak az még mindig nem világos, hogyan írhatta ezt alá a maga mostani 40 évével ez az ember.

A rendőrségnek ez nem tűnik fel???

ádám83 2010.04.05. 22:00

Ki fogok száradni. Egyszerűen kihányom ezt a szar klóros vizet. Már 3 napja alig iszom folyadékot. Nem bírom meginni, annyira klóros.

süti beállítások módosítása