ádám83 2010.03.21. 22:34

Ma megint előjött a barátom :)

Mostmár ki tudjuk találni egymás gondolatait! :)) Például elképzelt egy sor felakasztott embert az erdő szélén. Én meg láttam magam előtt :)))

De kitaláltam a következő gondolatot is. Ekkor egy lófejű embert képzelt el, ezt is láttam magam előtt :) Egyet nem tudtam kitalálni, amikor egy légyre gondolt ahogy mászik a falon. De ez csak azért volt, mert nem gondolt rá elég erősen. Függ attól, mennyire erősen gondol valamire. Akkor tudom én is.

ádám83 2010.03.20. 10:45

Viktort továbbra sem találja a rendőrség.

AA dokumentumot megátolvastam újra, nem találok benne semmit, ami kiindulópontot adhatna...És fogy az élelmem egyre gyorsabban :(

ádám83 2010.03.17. 23:02

Ha belegondolok, mennyi mindent csinálhattam volna ez idő alatt, amióta itt vagyok. Csak az idő megy ezzel az egésszel. Mostmár azt kívánom, ha a halálomat kívánják, akkor legyünk túl rajta, mert én már nem bírom.

EL tudjátok képzelni milyen érzés ennyi ideig sötétségben lenni? Nem is tudom mikor láttam utljára napfényt. És úgy érzem allergiás is vagyok már a porra, azelőtt soha nem voltam az. Hála annak, hogy egy gramm vitamint nem fogyasztottam már lassan négy hónapja.

Itt fogok megrohadni :((

És mintha a rendőrség se olyan erővel dolgozna már mint azelőtt. A szüleim persze továbbra is ki vannak borulva.

 

ádám83 2010.03.15. 00:14

Áhh, na most rendesen felállt a hátamon a szőr!!

A múltkor említettem nektek, hogy a láda amit találtam, tele van mindenféle régi képpel! Na van pár kép, ami nem csak a szobáról szól, hanem különböző helyszínek, tárgyak vannak rajta, persze fekete-fehér mindegyik!

És most éjszaka kaptam egy e-mailt, amelyben egy kép volt csatolva. Az e-mail az itt beállított Outlook Express-es postafiókomba jött! A kép UGYANAZ, amit itt tartok a kezemben, KÉPKERETTEL EGYÜTT és a ládából származik!

Belinkelem az e-mailben kapott képet:

http://kepfeltoltes.hu/100315/y32c46_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Na, ugyanez van a LÁDÁBAN IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak szarabb minőségben. Nem értem...

Mivel a kép, amit a kezemben tartok, nagyon réginek tűnik (legalábbis már sárga a képkeret hátulja, ami papírrétegű), feltételezem, hogy nem photoshoppolt, hacsaknem volt Adobe Photoshop meg Pentium a 70-es években!!!

Tehát amit kaptam (meg amit be is linkeltem), az valami scannelt kép lehet, vagy lefényképezték a képet magát, amit a kezemben tartok. Csak azt nem értem, ennek mi értelme lenne?

A képkeret egyébként ilyen fémes bronzszerű, és ugyanúgy benne van a ugyanezen képkeret fotója az azt tartó nővel!

süti beállítások módosítása