ádám83 2010.01.10. 23:31

Találkoztam megint a barátommal :)))))))

Mostanában nem nagyon láttam, örülök hogy újra előjött. Beszélgettünk egy kicsit, megkínáltam ennivalóval is. Nem nagyon tetszik neki, hogy itt van ez a laptop, és az sem, hogy blogot írok.

ádám83 2010.01.09. 18:48

Írtam a Nemzeti Banknak egy e-mailt, amiben megkérdeztem őket, tudnak-e pénzhamisításról, amikor az 5 Ft-oson Rákóczi szerepelt. Visszaírtak, hogy nincs tudomásuk ilyenről.

 

 

ádám83 2010.01.08. 19:47

Ma rajtaütésszerűen elfogták ezt a bizonyos Manuel Simont. Két órán keresztül tartott a kihallgatás. A férfi teljesen tiszta. Valóban szállítmáányozik egy ismeretlen cégnek, de ő csak egy alkalmi sofőr, ez minden.

A vallomása szerint három éve felkereste őt egy férfi egy szállítmányozós munkaajánlattal. Azóta csinálja. 2002, 2006, 2007-ben és most, 2009 novemberében volt sofőr, mindegyik alkalommal annyi volt a dolga, hogy nagymennyiségű élelmet tegyen le a Fogaras-Brassó felé vezető út egyik pihenőhelyén. A férfi először csodálkozott is, hogy mi az, hogy csak úgy ott kell hagynia a rakományt a semmi közepén, de már megszokta, elmondása szerint elég jól fizették.

A pihenőhelyet szintén ellenőrizték, semmit nem találtak. Az a feltételezés tehát, hogy a fényképen az ő monogramja szerepeljen, kilőve. Ez a Manuel Simon egy 50 év körüli büntetlen előéletű polgár.

ádám83 2010.01.07. 23:02

A nyomozás előrehaladt.

Fogarason és Brassóban néhány nyomozó ellátogatott egy helyi paklackozó üzembe valamint egy konzervgyárba. Kiderült, hogy határozatlan idejű szerződésük van egy külföldi céggel, amelynek egyedi konzerv illetve palackdobozokat gyártanak. A gyártás feliratozás nélkül történik, van viszont egy minta, amit belenyomnak a dobozokba. Rendszeresen jönnek kamionok, melyek átveszik a dobozokat. A következő szállítmányt a megállapodás szerint májusban viszik el. Legutóbb pedig novemberben jártak náluk. Sikerült lenyomozni azt is, hogy az átvevő egy bizonyos Manuel Simon.

A címe is megvan egyébként, Fogarason lakik az illető. Azt hiszem, rajtaütés lesz.

ádám83 2010.01.06. 11:58

Közben a ládában további érdekességeket találtam. Találtam egy képet a 60-as évekből, ahol a szoba szintén át volt rendezve. A képen a szekrény a szoba túloldalán helyezkedik el. Kivácsiságból elhúztam a szekrényt, mögötte a falba bele van kaparva a számsor!!!!

De ha ezt a 60-as években kaparták bele (mivel a többi képen ugyanott van a szekrény), akkor honnan tudta az illető előre, hogy mások, és persze én pontosan mikor fogunk ide kerülni???

EZ eléggé ellentmond annak, hogy a számsorok dátum-intervallumok lennének.A fényképek azonban világosan azt mutatják, hogy egy mettől meddig voltak itt az emberek. Én már semmit sem értek!

A ládában találtam egy könyvet is. Sajnos nem tudom milyen írás ez, kb 300 oldalas. llyen ábrák vannak benne, de fogalmam sincs miről. Mindenféle szerkezetek, növények, geometriai formák.

ádám83 2010.01.04. 21:49

A Draco-val kapcsolatos nyomozás Amerikában eredménytelen. A cím, ahova kimentek a rendőrök Alabama államban, Montgomeryben és ahova a szálak vezettek, ott egy újságárus van. A szerződést feltehetőleg hamis okmányokkal készítették.

Victorral megbeszéltük, hogy tovább folytatja a kutatást, de visszafogottabban. Úgy tűnik, valakik figyelik az eseményeket.

 

Most pedig foglaljuk össze, mi az amit tudunk.

 

- Tudjuk, hogy az egész mögött minden bizonnyal egy Draco nevű cég áll, melynek pontos tevékenysége és kiléte ismeretlen

- Tudjuk, hogy ebben a szobában ahol most vagyok, már jártak mások is korábban

- Tudjuk, hogy a számsoron szereplő számok valójában dátumok, azaz dátum-intervallumok

- Tudjuk, hogy több eltűnt személynek, akik eltűntek jóval korábban valami köze volt ehhez a helyhez, mint pl Frantisek Gellner, a cseh író

 

De minél többet tudunk, annál több a kérdőjel:

 

- Hol van ez a szoba, ahol most vagyok?

- Hogyan rendezték be a szobát, ha nincs egy darab nyílása sem?

- Akik voltak itt előttem, azokkal mi történt?

- Milyen minta alapján választják ide az embereket?

- Mik azok a rejtélyes tárgyak a fényképeken?

- Miért szerepelnek a fotókon halottak? És mégis miért állnak mellettük olyan nyugodtan a hozzátazók? Nem morbid ez egy kicsit?

- Kik állnak a Draco Initiative mögött?

- Mit keres itt egy 6 újjas kesztyű, és kiknek gyártanak ilyet?

- Ki az a rejtélyes valaki, aki névtelenül figyelmeztetett engem bizonyos dolgokra?

- Miért van megfordítva egy dátum a számsorban?

- Mi a magyarázata a föld alól jövő rejtélyes hangoknak (vágtató állatcsordák, trappoló emberek) ?

- Mit keres Rákóczi Ferenc a régi 5 Ft-oson, amikor azon Kossuth Lajos van?

- Mi fog történni április 30-án?

- Hogyan kerültem a szobába?

 

Sajnos egyre több a kérdés, és csak gyűlnek és gyűlnek!! És minél jobban töröm rajtuk az agyam, annál jobban összezavarodok!!

süti beállítások módosítása