ádám83 2010.04.24. 18:53

Gondolkodtam. Megtaláltam Flórát az egyik közösségi oldalon. Egy kép van róla kitéve. Az adatlapja nem túl bőszavú, de pesten él és dolgozik egy marketing cégnél.

Lehet írnom kellene neki. Szerintetek olvashatja ezt a blogot? Mondjuk igazából fordítva kellene megközelíteni a helyzetet. Nem az a fontos, hogy velem mi van, hanem vele mi van. Rengeteg álmatlan éjszakám volt már, eszméletlenül sokat gondolkodtam, hogyan lehetne jobbá tenni, hogyan lehetne visszafordítani az eseményeket. Talán ma lenne egy boldog családom egy boldog gyerekkel. Akiről azt se tudom létezik-e egyáltalán.

 

Nem bíroooom

A bejegyzés trackback címe:

https://theroom.blog.hu/api/trackback/id/tr621948482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacás 2010.04.24. 20:07:01

Bocs, de nekem most lett elegem a blogból. Nagyon szarul csinálod amit csinálsz, bele-bele kapsz valamibe, aztán meggondolod magad és máshogy folytatod a dolgokat mintha mi sem történt volna, s ezzel hülyének nézve az olvasóidat. Még szerencse, h be vannak kötve GReaderbe a kommentek is így meg tudom mutatni, h Flóra már írt neked elvileg.

kepfeltoltes.hu/100424/flora_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ahhoz a posthoz szólt hozzá ahol szóba hoztad. Persze azóta törölve lett a komment...

Tisztában vagyok vele,h ez egy kitalált történet, de mostanában annyira következetlen vagy,h az hihetetlen.Az eleje nagyon tetszett, aztán egy ideig csak unalmas volt, most hogy kicsit izgalmasabbá próbálod tenni már nem tudod kezelni a szálakat. Olyan vagy mint aki egy hatalmasat akar fingani (mostanában többet), de mindig gatyába szarás lesz a vége.

Megmondom őszintén,h nagyon tetszene a kezdeményezés, de a megvalósítás egyre pocsékabb. Annyi lenne, hogy átgondolod kicsit,h honnan hova akarsz eljutni és utána kövesd amit kitaláltál.

Persze most az lesz a magyarázat,h te nem is olvastad azt a hozzászólást stb stb...

Nem is érdekel már. Ez volt az utolsó hozzászólásom ebben a blogban.

ádám83 2010.04.25. 18:21:13

Az egy kamu komment lehetett, ő nem Flóra volt! Biztos vagyok benne hogy csak valaki utánozni próbálta...

weki 2010.04.26. 08:27:21

@ádám83: Kamu mint ez a blog maga, de ha már valaki veszi a fáradságot, hogy aktívan részt vegyen a történet kialakításában, lehettél volna annyira rugalmas, hogy beleszövöd a cselekménybe ezt is. Ehelyett kitörölted. Ez szánalmas.

ádám83 2010.04.26. 08:34:27

Én viszont nyilván meg tudok különböztetni egy élő személyt egy őt utánzótól!
süti beállítások módosítása