ádám83 2010.04.29. 17:52

Pusztulok meg az éhségtől. Némileg elterelte a figyelmem az alábbi e-mail, ami a normál postafiókomba jött. (neuadam kukac freemail.hu)

Az ügyvéd nevét szándékosan megváltoztattam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisztelt Neuman Ádám!

Enrico Friedman vagyok, Manuel Simon jogi képviselője. Mivel védencem közvetlenül nem tud kapcsolatba lépni Önnel, mint jogi személy, kötelességem továbbítani Önnek  szóbeli üzenetét. Tájékoztatom, hogy a levelem nem bizalmas jellegű, az ügy kimenetelét nem befolyásolja.

Diktafonnal rögzített hangfelvételem tartalma a következő:

Üdvözletem Ádám, sajnálom hogy sohasem tudtunk személyesen beszélni. Tekintettel a helyzet kritikus voltára, ügyvédem által közvetíteném feléd az üzenetemet. Előre is szeretném elmondani, hogy nem akarlak befolyásolni semmiben, bármiféle döntés kizárólag a te akaratod szerint történjen. Először is, nyilvánvaló hogy ki fognak szabadítani, mert a koordináta helyes. Ugyanakkor tudnod kell, hogy az életed kijutásod során továbbra is veszélyben lesz. Az se riaszt vissza, ha az általam elmondottak miatt börtönbe kerülök, de mivel segíteni akarok neked, tudd, hogy nem leszel biztonságban. Ne gyilkosokra gondolj, akik várják az adódó pillanatot, hanem sorszerű események láncolatára, melyek akkor is kialakulnak ha nem akarod. A szoba megfelelő védelmet nyújt számodra. Nem tudom elmagyarázni hogyan és miért, erre kevés az idő. ide figyelj, Ádám. Ha túl szeretnéd élni ezt az egészet, semmiképp se hagyd, hogy rádtaláljanak! A saját érdekedben mondom, mint jó barát. Hallgass rám. Ne hagyd, hogy kiszabadítsanak! Ha mégis úgy döntesz, hogy kijössz onnan, kérlek keress meg engem személyesen, amennyiben módodban áll! De ismét elmondom: semmi se kötelező. Azt csinálsz, ami szíved joga. Sok szerencsét. Manuel.

Felhívnám figyelmét, hogy a fenti audiófelvétel kizárólag a védencem véleményét tükrözi, amely semmiféleképpen nem szándékozik befolyásolni az Ön döntését az ügy kimenetelére nézve. Kérem, hogy mindenképp tájékoztasson és tegyen kijelentést arra vonatkozólag (akár e-mail formájában) a Brassói III. Kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának igazhatósága felé, hogy amit dönt, az kizárólag saját megfontolásai alapján történik.

Üdvözlettel; Enrico Friedman

 

Most erre mégis mit mondjak?! Majd én megmondom mit csinálok! Folytatom a padlózat bontását és közbven várom hogy jöjjenek! Egyébként meg tök mindegy, mert mindenki olvassa a blogot aki kapcsolatban áll velem, tehát itt és most kijelentem a dolgot az ügyvéd örömére:

Ha meg akarok dögleni akkor meg akarok. És nem ismerek semmiféle Manuel Simont akire hallgatnék. Na így jó lesz?!!

De döntöttem: kijutok, alig várom már a napfényt, meg hogy pizzát egyek, tiszta vízben fürödjek, meg mindent!

A bejegyzés trackback címe:

https://theroom.blog.hu/api/trackback/id/tr491962438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása