ádám83 2010.03.06. 14:56

Azt hiszem fordulóponthoz érkeztünk. Ha hihető a dolog, Manuel Simon írt nekem egy e-mailt. Egy anonim e-mail szolgáltatótól írja, hogy Victor hazudik.

Azt írja, az ő monogramja szerepel M.S -ként az egyik képen, a 80-as évekből. Azt írja, azért van fordítva az egyik dátum, mert akkor ő volt itt helyettem, csak éppen neki sikerült megszöknie!! 

Tehát Manuel Simon is ugyaúgy be volt zárva ide ahogyan most én is! Hiszen ezt bizonyítja ez a monogram.

Kérdezte, hogy kapcsolatba lépett-e velem bárki vagy bármi, amióta a szobában vagyok. Mert azt írja, soha ne kommunikáljak a számítógépen keresztül azzal a valakivel, aki belső hálón üzenget nekem.

Én úgylátszik tegnap mellényúltam, mert teljesítettem is az utasítását. Nade egy esernyő mégis mit árthat? Na válaszoltam neki.

ádám83 2010.03.06. 00:13

Különös dolog történt.

A Netwriterem online volt, megint jelentkezett ez a valaki. A log:

Névtelen[19:58]: Hello Adam

Ádám[20:01]: Szia. Már kezdek hozzászokni hogy írsz. Mért nem mondod meg végre ki vagy?? Ne húzzuk már egymás idejét!

Névtelen[20:03]: A szekrenysor mellett a bal sarokban a plafon alatt ureges a fal. Ha megkopogtatod nem hallod, de ureges. Meg kell talalnod ami benne van.

Ádám[20:05] Miért, mi van benne??

persze erre már nem válaszolt.

Na megfogtam a széklábat, ami a kedvenc falverő szerszámom, és azt tettem amit mondott. Esküszöm nektek, ha nem mondja, sose jövüök rá, hogy ott van egy üreg. De körülötte mindenhol folytatódik a fémfal...na mindegy, tudjátok mi volt benne???

Egy esernyő!! EGY ESERNYŐ. Miért?? Egy mintás esernyő...Kié ez? Áhh...tiszta szar értelmetlen ez az egész. Azt hittem valami gomb vagy kar lesz, ami esetleg felnyitja ezt a dobozt amiben vagyok, de nem! Árulja már el valaki, mért játszanak velem???????

ádám83 2010.03.05. 14:21

Se Victor se Manuel Simon nincs meg, pedig keresik őket. Értitek ti ezt?

ádám83 2010.03.02. 23:38

Közben tovább néztem a lapokat.

Van egy olyan oldal is, ahol a lapnak a közepén valami szintln növényekkel körültekert örvényszerű akármi van, előtte egy ember. Amellett egy szakállas férfi, aki valamilyen bottal hadonászik, mintha ideges lenne. A ruházatuk középkori.

A mellette lévő oldalon nők csoportját látni, akik bemennek ebbe az örvénybe. Némelyik lentről, indákon keresztül mászik fel. De a másik oldalon vízszintes, ez a lyuk nem függőleges. Szóval értitek.

Az egyik oldalon határozottan az állatövi jegyeket vélem felfedezni. Érdekes módon azonban a klasszikus jelekkel vannak jelölve a zodiákusok. Mármint meg tudom határozni őket, mert hasonlóak a mieinkhez, de mégis eltérőek. Viszont a Nyilas, az Ikrek, a Vízöntő és a Halak ki van satírozva. Legalábbis ha jól értelmezem a jeleket.

ádám83 2010.03.02. 22:31

Unalmamban turkáltam a ládában a temértelen fotók között és találtam egy írásos valamit. Már pár órája azon töröm a fejem, mi lehet ez.

Igazából ezek összeragasztott lapok, 192-234-ig lapszámozva. A lapokon növények vannak, csillagállás szerű ábrázolások, valamint meztelen nők akik ilyen zöld valamiben úszkálnak. Érdekes nagyon.

A növények változatosak, de legtöbbjük napraforgószerű, vagy nem is tudom. Minden rajz mellet sűrű szöveg van, de fogalmam sincs milyen nyelven. Az utolsó lapokon viszont valami ABC szerű útmutatás van, számokkal teletűzdelve.

Esküszöm, valahol láttam ezeket a rajzokat!!!!

ádám83 2010.03.01. 23:14

Már alig van vizem :((((

Folyamatosan a csapvízre igyekszem szoktatni magam, de elhányom magam tőle.

ádám83 2010.03.01. 18:14

Na mostmár én is kiváncsi vagyok, ki hova tűnt :)

Őszintén szólva azonban jobban örülnék ha végre elkapnák ezt a rohadék Manuel Simont, mert elmondaná végre hol vagyok, és véget érne ez az egész cirkusz.

ádám83 2010.03.01. 00:23

Victor lelépett valahova...a rendőrség rajtam kéri számon hol van, de én honnan tudjam. Szerintem valahol a környéken van. Manuel Simonról nincs hír...

süti beállítások módosítása