ádám83 2010.02.20. 18:10

Beszéltem Skypon a nyomozásvezetővel. Kérte, hogy adjam meg, hol tartózkodik Victor és Manuel Simon. Volt egy kis vitám, mert tudom jól, hogy a rendőrség szart se szedne ki belőle. Victor legalább kínvallatja és már ígyis többet tudtam meg mint amennyire számítottam. Még várok egy kicsit.

ádám83 2010.02.20. 13:02

Azóta sincs eredmény. Victor továbbra is "kínozza", bár nem értem hogy. Azt mondja, pofozza vagy mit csinál, de nem akarja, hogy súlyosan megsérüljön, mert nem is tudna embert ölni.

De gondolom ha ott ül egy széken étlen szomjan (mivel nem is ad neki semmit szinte), elégg ki lehet már készülve a férfi. Victor e-mailjéből idézek:

"A fickó bevallotta, hogy ő volt az, aki segített a Draco embereinek elfogni téged. Aznap éjszaka, amikor megszálltál a panzióban, leadta az infót az embereknek és úgy kaptak el. Egy igazi szemétládával van dolgunk".

Azt viszont még nem tudjuk, hogyan tudott rólam Manuel Simon. Követett? Valaki elmondta neki? Szerintem kiderül ez is.

ádám83 2010.02.17. 15:28

Victor jelentkezett.

Ilyen garázsban talált kötéllel odakötözte Manuel Simon lábait az egyik fűtőcsőhöz. A kezdeit hátrakötözte. Egy széken ül. Mindegy, a lényeg, hogy nem éppen vendégszerető módon bánik vele.

Azt mondja továbbra is, hogy ő csak szállítmányozó volt. Hirtelen azonban eszébe jutottak a dolgok. Fél füllell mintha hallotta volna - milyen érdekes - , hogy szóba esett a nevem - Neumann Ádám. Ha jól értette, ezeknek az a célja, hogy itt kínlódjak, ők pedig élvezettel nézik szenvedésem és rajtam röhögnek. Az a céljuk, hogy megöljenek. És előbb utóbb meg fogok halni, mert el fog fogyni minden élelmem.

Továbbá azt írja, be fogja törtni az orrát, ha nem mondja el, hol vagyok. A rendőrség közben írt nekem egy "hivatalos" levelet, hogy ha bármilyen információm van Victorék hollétéről, azt közöljem azonnali hatállyal. Nem tudom mit csináljak.

ádám83 2010.02.17. 07:13

Na éjszaka megint kirázott a hideg, de nam akárhogy!!!!!!!

Régebben is említettem nektek, biztosan emlékeztek rá, hogy néha olyan érzésem van, mintha lenne itt valaki. De nyilván ennek az az oka, hogy már több hete be vagyok ide zárva és kezdek megőrülni az egyedülléttől.

Tegnap éjszaka megint ilyen érzésem volt. Nem tudtam elaludni, mert nem tudtam kiverni a gondolatot a fejemből, hogy valaki figyel. Felültem az ágyba, és hangosan azt kérdeztem:

- Van itt valaki?

- Ha van itt valaki, akkor jelezzen!

Persze hülyének néztem, magam, nem is történt semmi pár másodpercig, csak hallgattam a csendet. Ekkor váratlanul megszólaltam MAGAMTÓL!!!!!!!

- Itt vagyok! - mondtam. - Itt vagyok! - ismételtem, majd felálltam az ágyról.

- Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! - mondtam, mint egy robot!

Tudtam magam kontrollálni, de mégis magamtól mondtam. Értitek??

- Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok!- ismételtem és körbe-körbe járkáltam a szobában mint egy idióta.

Én nem tudom ez hány percig tartott, de arra emlékszem még, hogy bezuhantam az ágyba és ma egész nap rohadtul kimerült vagyok.

ádám83 2010.02.16. 12:15

Victor jelentkezett. Azt írja, párszor felpofozta ezt a Manuel Simont. Folyamatosan kérdéseket tesz fel neki, de mindig ugyanaz a válasz: nem tud semmit, ő csak szállítmányozott.

Meg kell, hogy törje akár emberkínzás akár nem, mostmár az életem forog kockán, akárhogy nézzük.

ádám83 2010.02.15. 23:27

Felőlem egyébként meg is ölhetik egymást...

Én csak kikerülni szeretnék már innen végre!

Már egyébként majdnemhogy rendszeresen, úgy két naponta hányok. A gyomrom nem bírja feldolgozni ezt az itteni kaját. És egyre elviselhetetlenebb a saját testszagom is. A szappan egyszerűen nem használ.

Szeretnék már nagyon tiszta ágyban aludni, normális fürdőszobában lenni, normális ételeket enni, mert már teljesen kivagyok.

ádám83 2010.02.15. 22:54

Victor írt nekem most emailt, de ez nem normális.

Ugyebár itt most éjszaka 23:55 van.

Azt írja, hogy épp lekapcsolta a lámpát, majd lefeküdt aludni, amikor motoszkálást hallott odalentről. Van neki egy elkerített pincéje, ahonnan ugyan nem lehet felhallani semmilyen zajt, de valami mégis nagyot koppant és Victor meghallotta. Lerohant egy konyhakéssel. Tudjátok ki volt az? Manuel Simon. Victor azt írja, betört hozzá és keresgélt valamit.

ELőször mentegetőzni kezdett, majd Victor bevert neki egyet és elterült a földön. Azt írja, elkészült, felöltözött, laptopjával együtt el is vitte ezt a Manuel Simont egy helyre, hogy kifaggassa. Gondolom én, hova vitte egyébként. De megkért, hogy ne mondjam el a rendőrségnek, se senkinek. Nyilván a blog alapján mostmár Victort is keresni fogja a rendőrség.

Én ettől függetlenül megvárom Victor választát, kiváncsi vagyok mit ver ki abból a mocsokból. 100%, hogy köze van ehhez az egészhez, ráadásul el is tűnik, meg betör máshoz!!!! MÉGIS MIT KÉPZEL EZ A PARASZT????!!!!

Victor meg ha olvassa ha nem, nagy hülye hogy ezt így megcsinálta. Őt is el fogják kapni.

süti beállítások módosítása