ádám83 2010.04.25. 22:11

Nemrég jött egy újabb üzenet netwriteren keresztül. A programot mindig bekapcsolva hagyom, hiszen már korábban is írt nekem valaki. Most úgy tűnik, újból jelentkezett.

Anonymous [17:51]: Mentsd meg a szobát, mentsd meg az világot!

Ennyi. Írtam neki de ki is lépett.

ádám83 2010.04.25. 10:33

Szeretnék összefoglalni és megerősíteni valamit.

Utánakérdeztem újra, a nyomozó által továbbított koordináták tehát: +45° 32' 50.48", +25° 0' 4.60"

valamint +45° 19' 30.17", +25° 2' 45.60"

Ez két különböző hely, jelenleg a Voinesti mellett lévő környéken van a csapat. A második ismeretlen még, elméletileg ma fognak helikopterrel arrafelé menni. Én próbálok mindenkit sürgetni, hogy gyorsulhatna a kutatás, mert összesen 8 azaz nyolc darab konzervem maradt, mindenem elfogyott!!!!!

És még április 30-a előtt muszáj kijutnom, mert bármi is lesz akkor, nem akarom megtudni!!!

ádám83 2010.04.24. 18:53

Gondolkodtam. Megtaláltam Flórát az egyik közösségi oldalon. Egy kép van róla kitéve. Az adatlapja nem túl bőszavú, de pesten él és dolgozik egy marketing cégnél.

Lehet írnom kellene neki. Szerintetek olvashatja ezt a blogot? Mondjuk igazából fordítva kellene megközelíteni a helyzetet. Nem az a fontos, hogy velem mi van, hanem vele mi van. Rengeteg álmatlan éjszakám volt már, eszméletlenül sokat gondolkodtam, hogyan lehetne jobbá tenni, hogyan lehetne visszafordítani az eseményeket. Talán ma lenne egy boldog családom egy boldog gyerekkel. Akiről azt se tudom létezik-e egyáltalán.

 

Nem bíroooom

ádám83 2010.04.24. 13:40

Megvolt az első jegyzőkönyvfelvétel Manuel Simon saját bevallásai alapján a rá vonatkozó indíttatásokról. Először is igencsak ellenzi a szoba koordinátáján lévő forrónyomos keresést. A nyomozóknak kézzel lábbal esedezik, hogy azonnal álljanak le a szoba kutatásával mert "végeláthatatlan következménmyei lesznek".

Erre nem tért ki pontosan, de állítása szerint ha kijutok a szobából, "eleve áldozat leszek". Ezt sem magyarázza el pontosan. A szüleim információja szerint Manuel Simon bevallotta, hogy dolgozott a Draco Szövetségnél cde már régen kilépett onnan. A nyomozóknak úgy tűnik mintha a múltját próbálná tisztogatni.

A kutatás jelenleg is áll, nem fúrnak, nem ásnak. Arra a kérdésre, hogy miért tartalmaz nagymennyiségű uránércet a talaj a kooordináta közelében, azt a választ adta, hogy a szoba "különleges tulajdonságai miatt."

A nyomozók is is én is kezdjük mindannyian úgy érezni, hogy hülyének néz minket ez az ember.

ádám83 2010.04.24. 02:16

Hihetetlen dolog történt!

Manuel Simon feladta magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Személyesen megjelent ma a rendőrségen este 10 óra körül!! Emberrablásban való részvétel alapos gyanújával letartóztatták! Eddig csak annyit tudok, hogy csakis kizárólag a nyomozásvezetővel hajlandó beszélni. Holnap tárgyalnak. Egyelőre nem világos, miért tette és mit akar.

A fúrásokkal meg leálltak, olyan erős a sugárzás. Valószínüleg fog jönni egy új csapat a helyszínre.

Iov-al meg nem beszéltem még :(((

 

ádám83 2010.04.23. 16:38

Mivel még mindig nincs arra magyarázat, hogy mitől radióaktív a talaj, megálltak a kutatással és másmódon próbálkoznak a fúrással. Az sem világos, hogy miért két koordionátáról van szó. A nyomozók a munkálatok mellett jelenleg egy másik csapat felállításán is dolgoznak, akik eljönnek majd a Havasokba.

Mindenesetre ennyi biztos: http://maps.google.com/maps/ms?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&ie=UTF8&hq=&hnear=Voinesti,+Romania&msa=0&msid=104574690000798010873.000484d0cea95bd372fc9&z=10

Iov akar tőlem valamit. Érzem. Ma este lehet beveszek egy tablettát.

ádám83 2010.04.22. 21:00

A Voinesti-től nem messze lévő mezőn leereszkedett a kútba néhány ember. Elég nagy a talajvíz, de szerencsére csak derékig ér, így tudtak néhány nagyobb lyukat fúrni. Ez nem volt kis munka, mert a kút belseje alapból ilyen köves.

De egyelőre le kellett állni a munlkával, mert az eddigi mérések alapján kiderült, hogy a kút belsejében az oldalfalon túl lévő talaj transzurán elemeket tartalmaz!!  A talaj erősen radióaktív! Senki sem érti miért. Most jelenleg kihívtak egy szakértői csoportot, hogy tovább vizsgálódjanak.

Fuircsa ez az egész. Mindenesetre nem hallottam a csákányok hangját.

ádám83 2010.04.22. 13:20

Jelentem, Voinesti település mellett (ami a második koordináta) az égvilágon semmi nincs, néhány járőr kiment a helszínre. Mindössze egy gémeskút a mezőn. Eddig ennyit tudok.

ádám83 2010.04.21. 19:16

Érdekes dolgok történtek.

A nyomozó végül találkozott ezzel az ismeretlen férfival. Állítása szerint a helyi sajtóból értesült az esetemről. A nyomozó elég szűkszavúan fogalmazott, de nem titok amiket mondott, így leírom ide. A nyomozást nem hiszem, hogy hátráltatná.

A férfi sohasem dolgozott a Draco Szövetségnél de mint állította, bizonyos "méréseket" kellett nekik végeznie,pénzbeli juttatások fejében. Azt nem közölte, hogy milyen méréseket végzett vagy miről, de munkája közben kapcsolatba lépett több személlyel, akik feltehetőleg a Szövetséghez nagyobb közük van. Beszéltek neki a romániai "ügyekről " is, és ellenezték az egyik kutatást, amely valamiféle szobával kapcsolatos.

Úgy fogalmaztak, ha bármi komolyabb baj adódna ezzel kapcsolatban, az komoly veszélyeket hordozna magában. Épopen emiatt otthagytak nála valamilyen fogaskerekekből álló szerkezetet, ami képes kijelezni, hol van a szoba. Nem tudta a nyomozó megmondani milyen eszköz ez, de elmesélte az ügyet és együttműködésre bírta a férfit, aki be is kapcsolata a gépet. Állítása szerint a szerkezet csak egyszer képes kiujelezni hol a szoba.

Pár perces működés után kidobott pár számot, ezt fel is írták a szüleim is, és továbbították nekem MSN-en keresztül:

455473561

45325048

250012779

25046

Most akkorebből hogy lehet megtudni, hol a szoba? A férfi arra az esetre, ha megtalálnák a szobát, közölte hogy nem vállalja a következményeket.

ádám83 2010.04.21. 09:29

Hm...egy titokzatos valaki értesítette a nyomozásvezetőt. Négyszemközti beszélgetésre hívta el egy helyre. Valahogy nagyon óvatos és konkrét volt a személy: közölte, hogy ha gyanút fog, hogy több rendőr vagy bárki más is a nyomozóval van, azonnal felszívódik és búcsut mondhatnak nekem.

A nyomozó szándékosan nem árulta el senkinek a helyszínt, közölte hogy egyedül megy oda. Este 6-kopr kell ott lennie az adott helyen. Mást nem is merek írni ide.

Remélem, hogy azzal, hogy ezt leírtam, nem befolyásolom az illető döntését (már ha olvassa egyáltalán ezt a blogot és tud magyarul).

ádám83 2010.04.20. 17:21

Állítólag az egyetemi dolgozók közül páran látták Manuel Simont nem messze az egyetemtől, az intézmény egyik melléképületéből kisétálva. Baseball sapka volt rajta. Nem találtak azonban senkit se a környéken, akire illene a személyleírás.

A videókamerák azonban rögzítették az épületbe be és kilépő személyeket, így most a rendőrség egy csoportja a felvételeket fogja elemezni. Kiváncsi vagyok mire jutnak.

Az épület egyébként egy laboratóriumi központ ami azért is érdekes, mert egy takarítónak, aki a főépületben dolgozik, kicsit nehéz lenne belépnie a oda.

ádám83 2010.04.20. 09:51

A rendőrség megtalálta a pendrive-ot Victor udvarában az egyik aknában egy csatornazáró födémbe ragadva. Szerintem ma ki is derül, mi van a felvételeken, mit látott Victor és mit titkol annyira, hogy még az egyik legjobb barátjának sem képes segíteni.

Már ha olvasható, mert gondolom tiszta víz...

süti beállítások módosítása