ádám83 2010.01.29. 12:08

Tegnap már feküdtem le, ezért nemrészleteztem a könyv tartalmát. Ez igazából inkább egy füzet. Bár elég vastag, nevezhetjük könyvnek is. Mindenféle rajzok vannak benne, ceruza rajzok. Igen régi lehet, mert a lapok már nagyon sárgák, és bomlik a füzet borítója is.

De nem ez a lényeges. Hanem az, hogy a rajzokon olyan dolgok szerepelnek, amelyek megtörténtek egyszer. Leginkább emberek vannak rajta. Például van egy kislány, aki sír a lépcsőn. Aztán van egy ember, aki éppen vadászik és rálőni készül egy vaddisznóra. Van egy ember, aki épp leugrani készüle gy szikláról. De ami döbbenetes, hogy felismerem rajta magamat is.

Ott vagyok ugyanis rajta a panzió, ahogyan állok az épület előtt!!! Ugyanúgy néz ki a rajzon minden, mint a valóságban volt! Ha tovább lapozok, látom a szobát, ahogyan ülök a gép elúőtt. Igaz, nem laptop van odarajzolva, hanem egy iolyen régi TV...gondolom a rajzoló még akkor nem tudhatta, mi az a laptop.

A különös viszont az, hogy ilyen földből kiáll botok vanak körülöttem, némelyik össze is ér, de a szoba ugyanaz, az elrendezés, minden.

A bejegyzés trackback címe:

https://theroom.blog.hu/api/trackback/id/tr771712157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gordon Freeman 2010.01.29. 14:43:31

Azta.....bazz ez azért durva...talán előre elvan tervezve, hogy kit rabolnak majd el...??

a képeken nincs hasonló ember, mint a rajzokon?? pl. az a lány, akit írtál, vagy vki más? csak emberek vannak a rajzokon, vagy vmi más is?

a vadász aki a rajzon van...a képeken nincs olyan, hogy ilyen vadász felszerelés? terep színü ruha, kalap....

DjZoNe · http://djz.hu/blog/ 2010.01.29. 15:37:39

(új szál a képzeletbeli történetben "ádám" próbálja menteni a blogot)

Sad vagyok 2010.01.29. 17:58:30

Ádám, ne bolondits! Ez nagyin fura!

ádám83 2010.01.29. 17:59:12

@Gordon Freeman: hát ha arra célzol, az egyik fényképen a szobában a szarvasfej, kecske meg ilyen hasonló trófeák vannak...és van egy puska is az asztal mellett a földtre állítva.

de ez még nem jelent semmit.

ádám83 2010.01.29. 18:06:02

azt nem mondtam hogy en vagyok, de tény, hogy a rajzon egy ember ül egy tv előtt.
süti beállítások módosítása