ádám83 2009.12.27. 21:41

Victor írt levelet. Teljesen meg vagyok döbbenve. Azt írja, leütötték és elvették tőle a pendrive-ot, így el se tudja mondani, pontosan milyen videó volt rajta.

Álklítása szerint éppen az egyik ismerőséhez vitte, aki tud valamennyire kínaiul, mivel régebben tolmácsként dolgozott. Az utcán azonban valaki leütötte, de nem ájult el, kizsebelték ée a pendrivot elvitték. Nem tudott feleszmélni, majdnem elájult, annyit látott, hogy valami szürke kocsival voltak az illetők.

Mekérdeztem azt is, miért nem másolta fel a videóükat a winchesterére. Azt mondja, rámásolta, de mire visszament, már nem voltak rajta a fájlok a merevlemezen. Én ezt nem értem! :-S

Nem tudom, talán kellene szólnom a rendőrségnek, hogy mi történt. Mondjuk azt bánom, hogy nem egyenesen a rendőrségre ment vele Victor! :((((((((((

ádám83 2009.12.26. 12:15

Még mindig küzdök a lakattal. Most mindjárt megpróbálom leverni egy széklábbal.

Szerkesztve: nem megy :(((  (17:10)

ádám83 2009.12.25. 00:26

Éjjeli 2:23 perc van. Épp most riadtam fel. A szívem még most is kalapál. Morajlást hallottam ugyanis. Ahogy felkeltem, rájöttem, hogy lentről jön, a föld alól. Tény, hogy a hűtő és a laptop kissé zúg, azonban a beton nem zajong. Ott valami egészen más hallatszott. A talaj alól olyan hang jött, mintha valami történne odalent a mélyben.

 

Ráfeküdtem a földre és olyan hangokat hallottam, mintha állatok vágtatnának vagy több kilóméteres mélységben emberek trappolnának. Lehet, hogy most valaki azt gondolja, a valóságban semmilyen zaj nincs és csupán a felizgatott idegrendszerem miatt hallucinálok, de meg tudom különböztetni zajokat egymástól. Amit pedig hallottam, az nem természetes eredetű.

 

Félek.

 

ádám83 2009.12.24. 23:20

Sírnom kellett. Karácsony van, de nem lehetek otthon. A szüleimmel MSN-en beszéltünk a délután folyamán. Átmentek hozzájuk a rokonaim, akikkel együtt agódnak értem. Róbert és Mária is teljesen kész van. Victor se ír semmit, úgyhogy ez nagyszerű. Úgy érzem, sohase tudom meg, pontosan miről szól az a videó a pendrive-on.

Közben megnéztem az interneten, milyen technikával lehet kinyitni egy lakatot. Eddig amit írnak, az  mind sikertelen próbálkozás volt.

ádám83 2009.12.23. 21:08

Gyerekek!!!!!!!!!!!! Ez egy doboz!!!! Találtam egy dobozt!! Bár nem is doboz ez, hanem egy láda!!! Kőkeményen leizzadtam, mire kihúztam a zuhanyzó alól! Én nem tudom mi van benne, mert hihetetlen súlya van!

Már fél órája próbálom kinyitni, ami tök egyszerű volna, ha nem lenne rajta lakat! De ez egy elrozsdásodott vasláda és fogalmam sincs, hogyan verjem le a lakatot! Fogalmam sincs, mi lehet benne, de tény, hogy nehéz.

Hm...karácsonyi ajándék :D

ádám83 2009.12.23. 17:11

Na egész jól haladok.Csináltam egy kisebb lyukat, akkorát, hogy a kezem épp befér. Ahogy lehasaltam, kicsit körbetapogattam a kerámia alatti részt. Nagyon nyirkos, penészes az egész talaj, de érzek valamit. Valamit kitapogattam a kezemmel. Van ott valami.

ádám83 2009.12.23. 12:35

Tudjátok mit csináltam? Elkezdtem feltörni a zuhanyzó járólapját, ami törékeny kerámia. Nem is értem miért nem jutott hamarabb eszembe, mert bizony üreges! Úgyhogy fogtam egy méretes teli konzervdobozt és elkezdtem zúzni!

ádám83 2009.12.23. 10:13

Úgy néz ki, sikerült a nyomozást nemzetközi vizekre terelni. A nyomozás vezetője felvette a kapcsolatot a Montgomery-beli városi rendőrséggel, tudtukra adták, hogy egy eltűnt szmélyt keresnek itt, Romániában Hogy most szívességből vagy hivatalosan nem tudom, de elküldtek egy járőrt ehhez a bizonyos Thomas Reinholdhoz, aki állítólagosan a cég tulajdonosa.

Kiváncsi vagyok mi lesz, vagy mit fog mondani.

ádám83 2009.12.22. 22:31

Victor még mindig nem válaszol...kezdek aggódni.

Közben felbontottam egy újabb halkonzervet, de ez annbyira büdös volt, hogy ki kellett dobnom. Pedig a halkonzerv ha jól tudom, nem romolhat meg. Na mindegy.

ádám83 2009.12.21. 21:41

Victor még nem jelentkezett. Egyébként küldtem neki még egy levelet, hogy azért mondja már el, milyen videó van azon a pendrive-on, mert én is kiváncsi vagyok. Még nem válaszolt.

Semmi gond nincs, csak elég szűkszavú volt, így én se tudok ennél többet mondani nektek. Idézem: videó valami cégbemutatóról, kínaiak beszélnek rajta vagy japánok, de nem néztem még végig.

Csak már én is akarom tudni, miről szól pontosan.

ádám83 2009.12.21. 08:28

Nos, érdekes híreim vannak. Megint írt Victor. Írja nekem, hogy reggel, mikir bement az egyetemre, azvolt az első dolga, hogy átnézte a rektori hivatal nyilvántartásait azokról, akik korábban az egyetemen dolgoztak. Kikereste Richard Baumann adatlapját, melyen szerepelt az anyja neve, mint mindenki másén is.

A címét kikereste egy telefonkönyvől és elment a címre. Brassó egyik külterületén lakik. Mikor becsengetett, és a nő meghallotta, hogy Richardról akar beszélni, távozásra szólította fel Victort. Ő azonban erőszakoskodott egy kicsit, mígnem beengedte. Az asszony elmondása szerint Richardot már évek óta nem látta. Egyszer sem kereste még meg 2002 júniusa óta, akárhol is van, haza se jár hozzá az ünnepekre, csak néhány levelet kap tőle.

Az történt ugyanis, hogy felkeresték őt egy ismeretlen cégtől, hogy nagy összeget fizetnének az egyetemi hálózat bérléséért cserébe. Ő elfogadta az ajánlatot, majd annyit mondott az anyjának, hogy el kell mennie, és valószínüleg soha többé nem fogják egymást látni, viszont óriási mennyiségű pénzt ajánlottak neki ezért cserébe. Az anyja nem értette az egészet, de nem tudott mit csinálni, mert Richard menni akart. Azóta se látta, azt se tudja hova mehetett. Adott viszont Victornak egy pendrive-ot, amit még Richard hagyott rá. Állítólag azt mondta neki Richard, hogyha válaszokat akar, azon a pendrive-on rajta van minden. Őt azonban ez máig sem érdekli, mert egyrészt nem is ért a számítógépekhez, másrészt rohadtul haragszik.

Victor megnézte a pendrive-ot, mielőtt a levelet írta. Videók vannak rajta, mintha valami cégbemutató lenne. Gondolom a Draco.-ról szól. A gond csak az, hogy kínaiul beszélnek rajta, így most elvitte a pendrive-ot egy ismerőséhez, aki majd lefordítja.

süti beállítások módosítása