ádám83 2009.12.21. 08:28

Nos, érdekes híreim vannak. Megint írt Victor. Írja nekem, hogy reggel, mikir bement az egyetemre, azvolt az első dolga, hogy átnézte a rektori hivatal nyilvántartásait azokról, akik korábban az egyetemen dolgoztak. Kikereste Richard Baumann adatlapját, melyen szerepelt az anyja neve, mint mindenki másén is.

A címét kikereste egy telefonkönyvől és elment a címre. Brassó egyik külterületén lakik. Mikor becsengetett, és a nő meghallotta, hogy Richardról akar beszélni, távozásra szólította fel Victort. Ő azonban erőszakoskodott egy kicsit, mígnem beengedte. Az asszony elmondása szerint Richardot már évek óta nem látta. Egyszer sem kereste még meg 2002 júniusa óta, akárhol is van, haza se jár hozzá az ünnepekre, csak néhány levelet kap tőle.

Az történt ugyanis, hogy felkeresték őt egy ismeretlen cégtől, hogy nagy összeget fizetnének az egyetemi hálózat bérléséért cserébe. Ő elfogadta az ajánlatot, majd annyit mondott az anyjának, hogy el kell mennie, és valószínüleg soha többé nem fogják egymást látni, viszont óriási mennyiségű pénzt ajánlottak neki ezért cserébe. Az anyja nem értette az egészet, de nem tudott mit csinálni, mert Richard menni akart. Azóta se látta, azt se tudja hova mehetett. Adott viszont Victornak egy pendrive-ot, amit még Richard hagyott rá. Állítólag azt mondta neki Richard, hogyha válaszokat akar, azon a pendrive-on rajta van minden. Őt azonban ez máig sem érdekli, mert egyrészt nem is ért a számítógépekhez, másrészt rohadtul haragszik.

Victor megnézte a pendrive-ot, mielőtt a levelet írta. Videók vannak rajta, mintha valami cégbemutató lenne. Gondolom a Draco.-ról szól. A gond csak az, hogy kínaiul beszélnek rajta, így most elvitte a pendrive-ot egy ismerőséhez, aki majd lefordítja.

A bejegyzés trackback címe:

https://theroom.blog.hu/api/trackback/id/tr931611815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mqqq 2009.12.21. 12:57:57

Gondolom arra már nem jutott ideje Victornak hogy megnézze mi van a pendrive-on, mielőtt írt neked levelet. :D

Gordon Freeman 2009.12.21. 17:29:51

na ja!! mi van a pendirve-on???

szasenka 2009.12.21. 18:56:50

hé srácok, nem hallottatok még a hatásszünetről?! :D

ádám83 2009.12.21. 19:56:57

Érdekes, már megirtam a végéig ezt a kommentet, de a végét nem mentette el! Az oldal elharapta az egyik szót és ott lett vége.

De e hozzászólás óta is történtek már dolgok!
süti beállítások módosítása