ádám83 2010.02.07. 18:59

Közben azon gondolkodom, hogy ez baromság. Már hogy lenne a szoba tervezője, ha itt 1910-ből származó fotók vannak a szobáról? Akkor ennek az embernek már kb 170 évesnek kellene lennie, ami lehetetlen.

ádám83 2010.02.07. 18:57

A belső hálóról megint írt nekem ez a valaki.

Névtelen[17:31]: Hello Adam

Ádám[17:32]: Üdv! Megint te? Ki vagy??

Névtelen[17:32]: Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban! Ne bizz meg Victorban!

Ádám[19:33]: Hogyhogy ne? MIért ne?? Ki vagy???? ÁRULD EL!!!!!!!!!

Névtelen[19:33]: Sajnalom, nem segithetek. A dolgok elfajultak.

Ádám[19:34]: Mi?? Légyszíves, mondd meg ki vagy!!!!!!!! Kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Manuel Simon szerint Victor veszélyben van! Valami fotót kapott, amin meg van jelölve a feje! Ismered Manuel Simont egyáltalán?

Névtelen[19:35]: A szoba tervezoje.

Ádám[19:35]: MI??? Ne viccelj!!! De akkor miért dolgozik takaritokent az egyetemen?? O nem csak kaját szállított ennek a Draconak?

Ádám[19:36]: Hallod?? Itt vagy még??

Ádám[19:37]: Hahóóóó

Ádám[19:40]: Hééééééééé!!!

Azonnal elkükldtem a logot MSN -en keresztül a szüleimnek, meg a rendőrségre is. Mennek hozzá a kórházba.

ádám83 2010.02.06. 08:09

Hihetetlenül furcsa álmom volt az éjszaka. Ennyire valóságos még sohasem volt.

Azt álmodtam, hogy az a bizonyos éjszaka volt. Amikor Róberttel, meg Mariannal együtt ittam a kávézóban, még novemben. Mivel eredetileg is volt egy csomó befejezetlen munkám, úgy döntttem kockáztatok, és beülök a kocsiba, hogy reggelre hazaérjek. Gondoltam úgyse lesz senki az utakon, főleg rendőr nem, hajnalban biztos senki nem fog igazoltatni.

Határ meg úgysincs már, mivel az EU-ban vagyunk. Na beültem a kocsiba, de ugyebár ittas voltam és elindultam ahelyett, hogy taxit hívtunk volna és elvitt volna a fogadóba. Lehúztam mégegy felest. Igaziból is lehúztam még egy felest, csakúgy mint az álmomban.

Miután elindultam, rá egy félórára kezdtem érezni a pia álmosító hatását. De a legutolsó vodka is eléggé beütött azt hiszem. És ekkor le akartam vágni egy kanyart, mikor annyit láttam, hogy egy kamion van előttem. Belecsapódtam és minden elsötétült. Olyan zinten felriadtam, hogy két percig tartott, míg észhez tértem.

Olvastam valahol, hogy nem csak egyfajta jelen létezik, hanem sok-sok egymás mellett, mivan ha ez egy másik jelen volt, amiben meghaltam?? Arra gondolok, hogy ez akár egy másik lehetséges világ volt, amiben elindultam és meghaltam, mivel nem mentem a fogadóba, így nem kerültem a szobába sem.

Lehet, hogy meghaltam volna, ha nem kerülök ide????

Mi van akkor, ha a szoba mentett meg? Mi van, ha a szoba akarta, hogy így legyen?

Jó, mondjuk csak egy álom volt, de ez elég valóságosnak tűnt. Egyébként amióta a szobában vagyok, sokkal elevenebbek az álmaim. Eddig is gyakran emlékeztem az álmaimra, de itt ebben a helyiségben mintha élénkebbek lennének.

ádám83 2010.02.05. 17:45

Victornak sikerült négyszemközt beszélnie a takaítóval. Nagyon rosszul van. Azt mondja nem tudott semmit se kihúzni belőle. A rendőrségnek sem. Jelenleg nem lehet látogatni.

ádám83 2010.02.04. 22:27

A férfi jobban van egy fokkal. Valami szívproblémát állapítottak meg nála az orvosok, Victor elmondása szerint. Születési rendellenesség. A különös az, hogy az orvosi kartonja szerint sohasem regisztráltak nála ilyen jellegű betegséget. Most meg hirtelen kialakult?

A szüleim feljelentették, mert egyre gyanúsabb. Főleg most az, hogy kiderült, az egyetemen dolgozik ő is.

Egyelőre nem tud beszélni vele senki, mert nme igazán van észnél.

ádám83 2010.02.04. 16:47

Na, Victor elkapta ezt a Manuel Simont. Pontosabban a folyosón leállította. Ugyanazt mondta neki is, amit a rendőrségnek mondott. Hogy ő csak szállítmányozást vállal a Draco-nak, de csak olyan besegítésszerűen. Állandó munkája azonban itt az egyetemen van mint takarító.

Bevallotta, hogy ő írja a papírokat, ő küldte neki az üzeneteket becsúsztatva az ajtó alatt, mert azt akarja, hogy Victor hagyjon fel a kutakodásokkal velem és a szobával kapcsolatban. Elmondása szerint senki sem fog találni soha semmit, és egyébként is rossz irányba haladunk. A szobáról is teljesen rosszak az elképzeléseink.

Victor megkérdezte, mi ez a kép, amit ma kapott. Amikor megmutatta neki a képet, a elborzadt. Állítólag aki illyen képet kap, azt el fogják tüntetni. Mondta hogy senkinek sem kellett volna ebbe belemártania magát, de főleg neki nem. A beszélgetésnek azonban félbeszakadt, mert a férfi hirtelen rosszul lett és ki kellett hívni a mentőt. Most Brassó egyik kórházában van.

Mostmár nem kérdés, hogy a rendőrség fogja e tudni, hogy takarítóként hol dolgozik.

ádám83 2010.02.04. 11:19

Na, a takaritok csak délután jönnek, kiváncsio vagyok, mit fog mondani ez a Manuel Simon Victornak. De remélem kiveri belőle a szót.

ádám83 2010.02.03. 18:14

Mik derülnek ki, hihetetlen!!!

Victor nem adta fel...elkérte z egyetem személyzeti listáját, és a takaítók mközül kinek a neve szerepel?? Na kié??? Manuel Simoné!! Ezért volt ismerős Victornak az a pofa! A sofőr, aki a Draconak vitte a kaját, meg a cuccokat!

Szerintem holnap el fogja kapni és elbeszélget vele. Csak azt nem értem, hogy a rendőrségnek nem tűnt még fel, hogy ott dolgozik az intézményben?

ádám83 2010.02.03. 14:15

Tudom, hogy idegesek egy páran az olvasók, de én is az vagyok, mivel szakadozik megint az internet. Tegnap fél órán átpróbáltam küldeni egy rohadt kommentet, de az se sikerült.

Fogadtam viszont e-mailt Victortól. Elég izgalmas dolog történt. Rájöttünk ugyanis valamire!

Victor kapott egy újabb papírt az ajtaja alá becsúsztatva. A papír valójában egy fotó. Ő van lefényképezve, és az arcán egy különös, háromszög szerű logo van. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy éppen volt valaki a folyosón, mielőtt benyitott volona az irodájába! Egy kissé ősz hajú férfi. Sajnos azonban nem látta az arcát, mivel épp ment a folyosó vége felé, de Victor gyanítja, hogy ő tette be a fotót az ajtaja alá.

Annyi ismertetőjele volt annak az idegennek, hogy egy felmosó és egy vödör volt nála. Mihelyt Victor meglátta a fotót, megpróbált a nyomába eredni, de eltűnt. Azonban biztos benne, hogy ő csúsztatta be a korábbi "hagyj fel a nyomozással" jellegű papírokat is.

süti beállítások módosítása