ádám83 2010.01.31. 17:43

Gyerekek, kezdek aggódni, mert ugyan még messze van, de közeledik április 30-a. A számsorban ez az utolsó dátum., Mi lesz akkor??????

ádám83 2010.01.29. 18:11

Na átnéztem a füzetet, leírom, még milyen rajzok vannak benne:

- Egy férfi lovon ülve

- Egy guggóló kisfiú egy nagy sziklakő mögött. Mintha rejtőzködne valaki elől

- Egy fal, tele pókokkal

- Egy terebélyes, elszáradt fa valami mezőn

- Fagyit, vagy valami édességet nyaló gyerek

- Egy repülő férfi, de ennek a ballonkabátja a szárnya

- Egy tükör

- Valamilyen szerkezet

- Egy őz, ami a bokor előtt legel

- Az említett szobás képek (tv előtt ülő ember, alvó ember ugyanebben a szobában)

- Egy farkasszerű lény, ami eszik valami dögöt

- Egy idős nő, aki ruhát köt

Meg még pár hülyeség

ádám83 2010.01.29. 12:08

Tegnap már feküdtem le, ezért nemrészleteztem a könyv tartalmát. Ez igazából inkább egy füzet. Bár elég vastag, nevezhetjük könyvnek is. Mindenféle rajzok vannak benne, ceruza rajzok. Igen régi lehet, mert a lapok már nagyon sárgák, és bomlik a füzet borítója is.

De nem ez a lényeges. Hanem az, hogy a rajzokon olyan dolgok szerepelnek, amelyek megtörténtek egyszer. Leginkább emberek vannak rajta. Például van egy kislány, aki sír a lépcsőn. Aztán van egy ember, aki éppen vadászik és rálőni készül egy vaddisznóra. Van egy ember, aki épp leugrani készüle gy szikláról. De ami döbbenetes, hogy felismerem rajta magamat is.

Ott vagyok ugyanis rajta a panzió, ahogyan állok az épület előtt!!! Ugyanúgy néz ki a rajzon minden, mint a valóságban volt! Ha tovább lapozok, látom a szobát, ahogyan ülök a gép elúőtt. Igaz, nem laptop van odarajzolva, hanem egy iolyen régi TV...gondolom a rajzoló még akkor nem tudhatta, mi az a laptop.

A különös viszont az, hogy ilyen földből kiáll botok vanak körülöttem, némelyik össze is ér, de a szoba ugyanaz, az elrendezés, minden.

ádám83 2010.01.29. 00:06

A ládában amit találtam van egy könyv is. Nagyon durva. Ezt lapozgatom már egy ideje. Rajzok vannak benne. Hihetetlen dolgokról.

ádám83 2010.01.26. 21:08

Kezd elviselhetetlen lenni idelent a bűz. Nem tudom hova tenni a konzerveket. Árad belőlük a rothadó halszag, és egyéb más szagokkal is tele van már a szoba. Nagyon rossz.

A ruhámat se lenne már rossz kimosni. Igaz, mosom én őket kézzel, meg szappannal, de ugyanaz van rajtam már lassan 3 hónapja :(

süti beállítások módosítása