ádám83 2010.01.24. 22:21

Nézegettem megint a fényképeket...különös...arra gondolok, hogy ha az előttem itt lévők közül senki sem élte túl, hogy ide bezárták, akkor egy tucat ember meghalt ebben a szobában. Legalább 15 ember szenvedett most itt pontosan úgy ahogy én.

Az ő helyzetük még rosszabb is volt, mint az enyém-. Egyik fényképen sem látok ugyanis laptopot, meghát ez csak napjainkban divat. Bele se merek gondolni, mi lenne, ha nem lenne itt. Ők mit csináltak? Megőrültek 1 hónap alatt? Már én is kezdem úgy érezni, hogy meg fogok.

ádám83 2010.01.23. 18:01

Victor írt. A rendőrségen elmondta, hogy mi az amit tud, bár nem mondott el mindent. Csak annyit, hogy ő is elkezdte kutatni a korábbi rendszergazda kilétét. Abban eddig mindenki egyetért, hogy a Draco-nak itt, ROmániában is kell, hogy legyen valamiféle kirendeltsége, avyg legalábbis valamiféle működési formája.

Továbbá azt írja, hogy látta egy üvegfalon keresztül a folyosón, ahol Manuiel Simont újra behívták kihallgatni. Azt mondja, ismerős neki ez a pofa, csak nem tudja, honnan.

ádám83 2010.01.21. 10:52

Ma reggel aránylag jó volt a víz, most alig éreztem rajta a klórszagot...vagy csak már annyira hozzászoktam, hogy nem vagyok képes érzékelni. Victor ma elmegy a rendőrségre és közölni fogja a rendőrökkel, hogy mi mit tudunk. Fog beszélni az ajtaja alatt becsúsztatott titokzatos üzenetekről és arról is, hogy a birtokában volt egy videofelvétel a Dracoval kapcsolatosan.

Számomra csupán az nem világos, hogy ki üzent nekem a Netwiteren, az miért mondta hogy ne bízzak meg Victorban. Igen régóta ismerem, miért verne át éppen ő, főleg, hogy ilyen helyzetben vagyok? Mindenesetre nem mondom neki, ha olvassa ezt a blogot, akkor meg majd tudni fogja, hogy vannak azért történések velem is.

ádám83 2010.01.19. 15:54

Victornak írtam egy emailt. Nem tudom olvassa-e ezt a blogot vagy sem, de nem mondtam neki egyenlőre, hogy írtak nekem. Rákérdeztem, hogyan halad. Visszaírt, hogy az egyetemen senki nem tudo semmit a korábbi rendszergazdát illetően, aki a szerződéseket megkööttre a Draco nevű céggel.

Kapott viszont egy újabb üzenetet, melyet valaki az ajtaja aláő csúsztatott be. Rá volt írva, hogy hagyja abba a nyomozást - ez az utolsó figyelmeztetés! Most erősen gondolkodunk rajta, ne beszéljünk-e a rendőrségnek a mi magánnyomozásunkról.

süti beállítások módosítása