ádám83 2010.03.14. 11:20

Új link:

data.hu/get/2334057/dracoassociation.doc.html

Közben írtam Manuel Simonnak, hogy küldje el az eredeti nyelvűt is, mert ez siralmas. Meg vicces :)

ádám83 2010.03.13. 00:11

Tessék, olvassátok, mert nekem ez magas!

http://rapidshare.com/files/362579080/dracoassociation.doc.html

ádám83 2010.03.13. 00:08

EMBEREK!!

Manuel Simon küldött nekem egy csatolt dokumentumot. Az e-mail tartalma:

"Talán ezzel előrébb jutsz. Ez a Draco Szövetség egyik hivatalos, ismertető kiadványa"

Én már egy órája ezt olvasom. Ki is derült, hogy ezt a szövetséget a Zino alapítvány finanszírozza. De arról nem tesznek említést, hol van ennek a székhelye, vagy merre található ez a szövetség.

Úgy látom egy fordításról van szó, vannak benne nyelvi hibák is.

Megnézitek?? Feltöltöm valahova!

ádám83 2010.03.10. 22:58

Hát nagyon ideges vagyok!

Ez a Manuel Simon egyáltalán nem válaszol a kérdéseimre! Írt egy válaszlevelet, amiben azt írja, hogy segíteni akar, de nem értem, hogy akar segíteni, ha nem ad normális támpontokat!

Annyit ír, hogy ő is ugyanúgy részese volt az eseményeknek 1980 tavaszán, mint ahogy nekem is. Neki azonban sikerült valahogy kijutnia. Arra a kérdésre, hogy hogyan juthatok ki úgy válaszol, hogy "vannak dolgok, amelyekbe nem szólhatunk bele. Ezt meg kell értened!"

Mi az hogy nem szólhatunk bele??? Nem, egyáltalán nem értem!!!! Ha megszöktél 1980 március 8-án, akkor hogyan jutottál ki??? És miért van felcserélve a dátum intervallum a számsorba?? ÉS EGYÁLTALÁN HOGYAN JÖN KI A KÉT DÁTUM KÜLÖNBSÉGÉRE ANNAK A NAPJA PERCRE PONTOSAN, HOGY ÉN IDEKERÜLTEM?????

Miért nem tudja senki kinyitni a szemét?? Miért nem bírnak megtalálni már lassan 4 hónapja?? HOL EZ A SZAR SZOBA????

Hát senki nem érti?? Ez valami kurva nagy összeesküvés!!!!!!!!!!!!!!!

MELLESLEG A LEVELET MÁRCIUS 8-ÁN KÜLDTE NEKEM, AZAZ TEGNAP ELŐTT!!! NEM FURCSA????

MOST AKKOR EZ VÉLETLEN?

MOST AKKOR EZ VÉLETLEN?

MOST AKKOR EZ VÉLETLEN?

MOST AKKOR EZ VÉLETLEN?

ádám83 2010.03.08. 22:20

Még mindig nem tudom higyjek-e Manuel Simonnak. Victorrol egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ártani akarjon nekem. Ha olvasod ezt a blogot, remélem tudod, hogy ennyi év után nem szeretnék csalódni benned.

ádám83 2010.03.08. 20:21

Egyik olvasóm felhívta a figyelmet arra, hogy homályos, hogyan szökött meg Manuel Simon. Sajnos az történt, hogy mindezt leírtam ugyan, csak a mentés nem sikerült, és a hozzászólásomnál elveszlett minden és újra kellett írni. Nem bírtam újból leírni mindent, mert közben leltároztam is (kiszámoltam mennyi élelmem van még hátra), szóval ezért voltam olyan szűkszavú.

Manuel Simon azt írta, hogy Victor úgy akarta beállítani az egészet, mintha Manuel lenne a gyilkos szemét, aki csak röhög rajtam. Holott VICTORNÁL VAN AZ A VIDEÓFELVÉTEL, melyet korábbanmegszerzett az egyetemen dolgozó egykori rendszergazda anyjától, aki a szerződéseket közötte ezzel a Draco szövetséggel vagy mivel.

Gőzöm sincs mi van a felvételen, Manuiel se mondta meg, de a lényeg hogy a Dracoval kapcsolatos. Manuel azt mondja, hogy ő is csak egy áldozat, sajnálja hogy belekeveredtem, Victor a hunyó és rá is állt a rendőrség. Jelenleg is keresik. Viszont mivel mindenki olvassa a blogom (a nyomozást vezető is), gyakorlatilag felesleges nekik beszámolnom, mert tudják mi történik velem. Most így azt is tudják, hogy Manuel Simon írt nekem. Írni meg bárhonnan írhatott - egy netkávézóból is akár.

süti beállítások módosítása