ádám83 2009.12.31. 17:00

Hát Boldog Új Évet emberek!

Legalább Nektek legyen jó! Én nézek real time szilveszteri videókat.

:((

ádám83 2009.12.31. 10:53

Hamarosan új év. Én meg itt rohadok még mindig. Sohasem töltöttem még egyedül a Szilvesztert. Legalábbis egy bezárt szobában nem. Érdekes. Szerintem a rendőrség és a szüleim lelkük mélyén már feladták a keresésem. Nem alszanak, nem esznek normálisan. Van egy határ, ami után már nem lehet ezt bírni. Ugyan keresnek továbbra is, de mégis merre? Hol? Bejárták az egész megyét, öt járás rendőrségén indítottak keresőcsoportokat, de semmi.

Közben folyamatosan jár az agyam. Mit jelentenek a számok? Mik ezek a furcsa tágyak? Mi van a ládában? Hogy került a képbe ez az író? Mi ez a Draco nevű cég ? Miért kezdett el Victor titkolózni? És ami a leglényegesebb: hogya francba jutottam be ide?

Szerintem én többet gondolkodom mint a rendőrség.

ádám83 2009.12.29. 21:48

Victor egyenlőre nem tud semmit. A rendőrségnek nem szóltam erről, mert Victort egyből kihallgatnák, meg gyanúsítottként kezelnék. Annyit mond most is, hogy leütötték, és fogalma snincs ki. Valószínüleg követték, mivel tudták, hogy a pendrive nála volt.

Azt viszont nem értem, hogy hogyan törlődhettek le a winchesterére felmásolt anyagok a pendive-ról? Nem mintha kételkednék a szavaiban, de azért ez egy kicsit hihetetlen.

süti beállítások módosítása