ádám83 2010.04.28. 17:13

Rettenetesen éhes vagyok. Csorog a nyálam. Ha még itt kellesz maradnom több napig, netán több hétig, fontolóra venném, hogy ne szabaduljak-e meg a karomtól. Komolyan beszélek.

Beszélnem kell Iov-al. Muszáj. Még ma éjszaka. Még mindig nem értem, miért nem ajánlja hogy kiszabadítsanak. Nem tök mindegy? Hiszen hétvégére 100%, hogy éhenhalok. Ha legkésőbb vasárnapig nem jönnek, akkor végem van. Hétfő kedd az már nagyon a plafon. Addig szerintem nem fogom bírni. Meddig bírja az ember kaja nélkül? 1 hét?

Mindenképp sietniük kell, ha élve ki akarnak szabadítani. De már azt se tudom, hogyan fogok odakint élni. Rettegjek folyamatosan? Hogy mikor gázol el egy kamion??? Vagy mikor szúrnak le az utcán?? Vagy mikor esik a fejemre egy tégla az utcán?? Áhh, kinek kell ez a stressz?! Márpedig ezek a víziók elég valódinak tűnnek álmaimban!

Egyszerűen nem tudom eldönteni mit csináljak! Hallgassak Iov tanácsaira vagy próbáljak meg boldogan élni odakint?

Ez esetben meg kell néznem mi van az asztal alatt. Nem tudom mi legyen...nem tudom nem tudom nem tudom nem tudom nem tudom nem tudom nem tudom.

Éhes vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://theroom.blog.hu/api/trackback/id/tr321959768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabci 2010.04.29. 22:07:16

Hehe, a saját testrészeidet nem fogod megeni, akármilyen éhes is vagy. Butaság.
Az éhség csökken, ha nem jutsz kajához (ezt a jelenséget nevezik kiéhezésnek, olyannyira hogy aztán ha kaját látsz se érzel éhséget)

Pár nap alatt nem gyengülsz el, van tartalák az emberi szervezetben.
Egészséges ember 3-4 hetet kibír éhezve.
Főképp, ha nem mozogosz sokat, mint pl. egy kis szobában.
3 nap éhezés meg se kottyanhat.
süti beállítások módosítása